Kraljeve zdrahe

Meghan čez očeta naredila križ?

R.T.
2. 8. 2018, 09.18
Posodobljeno: 2. 8. 2018, 09.25
Deli članek:

Meghan je osupla nad sramotnim obnašanjem svojega očeta.

Profimedia
Dogajanje v družini Markle je vedno pestro.

Vojvodinja suseška, ki bo v soboto praznovala svoj 37 rojstni dan, se ne more načuditi zadnjim prigodam njenega očeta Thomasa Markla. Sprava med očetom in njegovo hčerko pa je zdaj kot kaže postala nemogoča.

Thomas se je v nedeljo z nekaterimi pikantnimi opazkami, usmerjenimi v kraljevo dogajanje, znova zavihtel na naslovnice tabloidov. Mantro je začinil z besedami, da mu je »malo mar, če princ Harry z njim nikoli več ne spregovori.« »Preživel bom,« je dejal in v isti sapi dodal, da pa bi mu strlo srce, če z njim nikoli več ne bi spregovorila hčerka Meghan. Vir blizu novopečene vojvodinje je za Daily Mail zdaj pojasnil, da sprave ni na vidiku, ne zdaj in ne v prihodnosti, oče pa da se je vedel preveč sramotno. »Že nekaj časa imata težave, začelo se je še preden je spoznala Harryja. Meghan je osupla nad dogajanjem, vendar njegove besede jemlje s ščepcem soli,« je dejal.

Pojasnil je tudi, da kraljeve družine dogajanje okoli družine Markle sicer niti ne vznemirja preveč ter da se Meghan in Harry osredotočata na pomembnejše zadeve.