Drastična preobrazba

Kaj se je zgodilo z Markom Potrčem?!

T.P.
1. 8. 2018, 20.10
Deli članek:

Marko Potrč, voditelj šova The Biggest Loser Slovenija, že od nekdaj prisega na šport in zdrav način življenja.

Osebni arhiv
Marko zdaj ...

Zadnja štiri leta pa se je temu še izdatneje posvetil. In rezultati so vidni. Sodeč po posnetkih, ki jih Marko objavlja na družbenih omrežjih, na katerih je (še posebno v tem poletnem obdobju) pogosto zgoraj brez, je z njimi zelo zadovoljen tudi sam.

Do njih je prišel z redno telesno vadbo in pravilno prehrano, vse pod budnim očesom osebnega trenerja. Njegov teden je sestavljen iz šestih obiskov telovadnice in štirih jutranjih tekov, uživa pa raznoliko prehrano s čim več beljakovinami in čim manj ogljikovih hidratov.

Osebni arhiv
… in s sinom septembra 2014.

Marko se za telesno preobrazbo ni odločil iz lepotnih razlogov, ampak ga je k temu vodila želja po zdravem, daljšem in kakovostnejšem načinu življenja, k temu pa z objavami na družbenih omrežjih spodbuja tudi svoje sledilce. »Poletje je. Dajte si vzeti čas zase. Za trening, za hrano in tudi za odklop. Recimo, da se malo nastavite soncu po jutranjem teku. Po tem je človek bolj produktiven, bolj pozitivno naravnan in predvsem bolj zadovoljen. Nimam zmeraj prav, ampak glede tega imam,« je pod posnetkom, na katerem se je sončnim žarkom nastavil zgoraj brez v joga pozi, zapisal Potrč. Se strinjate z njim?