Poročanje portala zanika

Aretirali slavnega igralca in šansonjera

T.P./Novice Svet24
3. 7. 2018, 20.15
Deli članek:

Rade Šerbedžija je v ZDA prejšnji teden »prišel navkriž« z zakonom. Santamoniški policisti so ga ustavili po tem, ko so dobili številne klice, da neki avtomobil znamke Lexus vijuga po cesti.

Mediaspeed.net
Šerbedžija prisega na rdeče vino, to pijačo ima med nastopi tudi vedno ob sebi na odru.

Možje v modrem so portalu TMZ zaupali, da so v avtomobilu 71-letnega zvezdnika našli odprto steklenico viskija. Igralec in šansonjer naj bi kazal tudi znake opitosti, to pa je potrdil test alkoholiziranosti, saj je zvezdnik napihal čez dovoljeno mejo. 

V SOBOTO PRI NAS

Rade Šerbedžija je bil sicer 30. junija v Sloveniji. V okviru festivala Sanje v Medani je nastopil s skupino Zapadni kolodvor, ki ga spremlja na koncertih.

Šerbedžijo so aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola, iz zapora pa so ga izpustili po plačilu varščine.

RADE ARETACIJO ZANIKA

Tudi pri nas zelo priljubljeni zvezdnik je sicer za srbski časnik Blic zanikal poročanje portala TMZ. Dejal je, da je šlo zgolj za rutinsko kontrolo in da je kazen plačal na kraju dogodka. »Nobenega vozniškega prekrška ni bilo. Zaustavili so me ob rutinski kontroli. Ker sem popil tri kozarce vina, je bil alkotest malo nad dovoljeno mejo. Na kraju samem sem plačal kazen, nato pa so me izpustili,« je povedal Rade.

Glede na to, da je portal TMZ objavil – kot so zapisali – njegov posnetek ob aretaciji, se postavlja vprašanje, kdo v tej zgodbi laže in kdo govori resnico.