SLAVLJENKA

Lepotica je zaljubljena

N.S./Novice Svet24
3. 7. 2018, 20.30
Deli članek:

Pamela Anderson je nekoč moško občinstvo zapeljevala v rdečih kopalkah v kultni seriji Obalna straža. Od takrat je minilo že mnogo let, zvezdnica, ki je včeraj praznovala 51. rojstni dan, pa še vedno ostaja prava zapeljivka.

Profimedia
Pri 51 letih je Pamela še vedno »prava mačka«.

Pamela Anderson, ki je zaslovela z vlogo prsate reševalke in je večkrat kraljevala na naslovnici revije za moške, je včeraj praznovala 51. rojstni dan.

Nekdanja seksbomba, ki je znana tudi po plastičnih operacijah, si bo letošnje praznovanja gotovo zapomnila, saj je trenutno v zvezi z 19 let mlajšim francoskim nogometnim zvezdnikom Adilom Ramijem, s katerim sta zaljubljena do ušes. Govori se celo, da se zvezdnica seli v Francijo, saj naj bi se vselila v njegovo vilo in si z njim ustvarila življenje. »Svoje zveze ne obešava na veliki zvon, saj sem se iz preteklosti naučila, da je treba svojo zasebnost tudi kdaj čuvati zase. Imava se lepo in to je pomembno,« je zvezo komentirala Pamela.

Profimedia
Nekoč je bila največja seksbomba na svetu!

SKRIVNOSTNA SLAVLJENKA

Zvezdnica drugače navdušuje s svojim videzom, saj je kljub 51 letom še vedno prava zapeljivka. Povedala je, da je rojstni dan praznovala zelo lepo. »Praznovala sem točno tako, kot sem si želela. V družbi tistih, ki jih imam rada, in to je najpomembnejše,« je svoje slavje na kratko opisala Pamela, ki ne skriva, da je za pomlajeni videz kriva tudi pomoč lepotnega kirurga. In čeprav ji mnogi očitajo številne lepotne popravke, se zvezdnica s tem nikakor ne obremenjuje. 

Profimedia
Igralka je trenutno srečna s francoskim nogometašem Adilom Ramijem.