Bolezen

Veliko razočaranje za Angelino Jolie

Sonči Nered Čebašek / Novice Svet24
3. 7. 2018, 07.20
Deli članek:

Popolnoma pripravljena je bila na veličastni dogodek, ki pa je potem povsem zvodenel.

Profimedia
Ob rokovanju je Angelina grofu predala svoje dobre želje za čim prejšnje kraljičino okrevanje.

Sveta maša, ki tradicionalno poteka konec junija v katedrali svetega Petra v Londonu, ima za britansko kraljevsko družino velik pomen.

Z obredom londonski škof namreč počasti obletnico reda svetega Mihaela in Jurija, ki letos praznuje svojo dvestoto obletnico. Zaradi okroglega jubileja je bilo seveda pričakovati, da bo dogodek v domovini in tujini še bolj odmeval.

Prefinjena

Posebno veličino je bogoslužju ob obletnici namenila tudi igralka Angelina Jolie, ki se je kot povabljena gostja še posebej uredila, saj je bilo načrtovano, da se rokuje tudi s kraljico Elizabeto, ki na tem dogodku že več desetletij ni manjkala. A ni šlo vse po načrtu …

Modni strokovnjaki se strinjajo, da je dala Angelina vse od sebe, da bi na najvplivnejšo monarhinjo naredila vtis. Za obleko je namreč izbrala prefinjeni slog kraljici vse bolj ljube Meghan Markle.

V elegantnem zelo svetlem roza-bež kostimu (v to barvo je bila Meghan odeta na zadnjih treh dogodkih) modne znamke Ralph and Rousso (Meghan je njuno obleko nosila na uradnih zaročnih fotografijah) in z vratnim izrezom v stilu modne znamke Givenchy (Meghan je imela poročno obleko iz te hiše) je igralka dobesedno osupnila. Na njeno smolo pa ni bilo niti ene pomembne dame, s katero bi njeno prelepo podobo lahko primerjali. In da je bila polomija še večja – k maši ni bilo niti kraljice, ki je po navedbah iz uradnega sporočila iz Kensingtonske palače zbolela. Menda gre samo za prehlad in utrujenost, a počitek v postelji je obvezen.