PREDSTAVITEV

11 hrepenečih src že čaka na vaša pisma

N.S./Novice Svet24
2. 7. 2018, 20.20
Deli članek:

Po uspešno izpeljani drugi sezoni resničnostnega šova so že napovedali tretjo sezono, kjer bodo ljubezen iskali novi kandidati - deset moških in ena ženska.

POP TV
To so novi kandidati.

Po dveh izjemno uspešnih preteklih sezonah, v katerih se je mnogo src nesmrtno zaljubilo, se zdaj predstavljajo novi iskalci ljubezni.
Vse poletje bodo držali pesti, da so v svojih predstavitvah prepričali tiste polovice, ki jih iščejo vse življenje, in jim bodo napisali ljubezensko pismo.

ENA ŽENSKA, DESET MOŠKIH

Med tekmovalci zagotovo izstopa edina ženska, Darja Tomažin, ki je mnogo let delala v Švici in se je v Slovenijo vrnila, da je pomagala ostarelim staršem. Ima konjeniško kmetijo z ribnikom. Andrej Jeraj je star 39 let in bi svojo punco najprej peljal na dolgo potovanje. Devetindvajsetletni Gašper Hafner ima majhno kmetijo, ki je zrasla na žuljih več rodov. Je nasmejan in družaben fant, ki mu največ pomenijo družina in prijatelji. Njegov mlajši brat, 26-letni Jaka, si želi potovati, pozimi bi najraje obiskal Tajsko in si tam napolnil baterije po dolgem in napornem delu na kmetiji.

Dvainštiridesetletni Janez Kucler si želi ženske družbe, saj je na kmetiji težko biti sam, ukvarja pa se z gozdarstvom in živinorejo. Štiriinpetdesetletni Jože Rožen je zaveden gasilec, vedno pripravljen pomagati drugim. Včasih je rad plesal bugi vugi, danes raje pleše polko. Enaintridesetletni Kristjan Gričnik živi na veliki kmetiji na Pohorju, kjer pridelujejo jagode, maline, ukvarjajo se z žaganjem lesa in turizmom. Devetintridesetletni Marko Jus si želi preprosto in pošteno dekle, ne mara zahrbtnosti. Tridesetletni Miha Božič je zabaven, zgovoren in si želi zabavno in samozavestno dekle. Milan Tržan pri dekletu išče poštenost in iskrenost. Štiriindvajsetletni Tomaž Bizjak pa je od morja odmaknjen le 20 minut vožnje.