Astro

Astro nasveti: od 2.7. do 8.7. 2018

Andreja Novak
2. 7. 2018, 20.27
Posodobljeno: 2. 7. 2018, 20.58
Deli članek:

Julij prinaša spremembe globalno in podpira tiste, ki si upajo živeti na polno in iskreno. Zato vzemite vsak dan zase kot dragoceno darilo in ga izživite.

Ponedeljek je prvi dan večjih sprememb, ki so na obzorju in jih mesec julij pripravlja za vse.

Ponedeljek, 2.7.

Merkur se danes poveže s Severnim Luninim vozlom v Levu in prinese nova sporočila za vašo pravo smer v življenju. Prisluhnite današnjim sporočilom in sprejemajte ideje, ki vas razveselijo. Danes je prvi dan večjih sprememb, ki so na obzorju in jih mesec julij pripravlja za vse. Danes manj govorite in več poslušajte. Luna zvečer preide v ribi, kar bo naredilo večer čustven in lahko tudi malo napet zaradi vpliva Urana. Meditacija okoli 22. bo imela velik učinek.  

Torek , 3.7.

Zjutraj se še bo čutil vpliv Merkurja na vašo usmeritev v življenju. Razmišljajte o rešitvah, da se bodo ideje lahko odpirale v pravo smer. Venera bo aktivna v Levu in vam podarja čutenje življenjske energije, ki jo ne prehitro deliti z okolico. Negujte se in poskrbite, da vam življenje postane obred lepote in harmonije. Popoldne se bosta spogledovala Luna in Sonce in zaželeli si boste sprememb. Če ste utrujeni, bodite v popoldanskem času povezani z naravo in sprejemajte njeno energijo.  

Sreda, 4.7.

Luna in Neptun se zgodaj zjutraj srečata, kar vam lahko okrepi jasnovidne sanje. Zapišite si, kaj ste sanjali z vsemi občutki in barvami vred. Popoldne bo sproščujoče, negovalno in hranljivo za vaše energije. Izogibajte se ljudem, ki vas izčrpajo, pojdite v naravo in ji prisluhnite z vsem srcem. Pozno zvečer se spogledujeta Merkur v levu in Mars v vodnarju. Pozornost na cesti skozi sredin večer in noč ter celoten četrtek.

Četrtek, 5.7.

Ognjevit dan se obeta, saj sta si nasproti Merkur in Mars, sočasno Luna prehaja v ovna in Kiron tudi v ovnu se obrača retrogradno. Na drugi strani pa sta zelo pozitivno povezana Sonce v raku in Jupiter v škorpijonu, kar vam da novega zagona za življenje. Možnosti zadetkov v igrah na srečo se obetajo (če imate tudi v svoji natalni karti pozitivne aspekte v to smer). Vsekakor dan, ki bo zapisan v vašem dnevniku hvaležnosti ☺

Petek, 6.7.

Zadnji lunin krajec se dovrši malo pred 10. dopoldne z luno v ovnu. Dokončujte odprte stvar, ne pustite jih za vikend. Danes je dober dan, da zaključite ali greste v smeri zaključevanja za vse, kar si želite, da dobi podporno energijo in se dobro zaključi v naslednjih dnevih, tednih, mesecih.

Sobota, 7.7.

Luna preide v bika in vas bo vabila na obiske z dobro hrano in pijačo. Kuhanje in zabava vam bo pomembna, prav tako skrb za vse materialne dobrine. Proti večeru bo na njo imel vpliv Uran, ki lahko prekine z dobrimi začetimi stvarmi, zato bodite pozorni na trenutek, ko boste imeli vsega dovolj in bo čas za odmik od družbe. Ne vozite alkoholizirani.

Nedelja, 8.7.

Mehkobna in idilična nedelja se obeta,saj bo močna povezava Sonca in Neptuna dajala vtis, da je vse v najlepšem redu. Če boste utrujeni, potem vam je voda najboljše zdravilo. Reke, morja ali domači tuš vam bo danes naredil čudeže. Preživite nedeljo tako, kot si želi vaše srce. Srečno.