Napoved

Horoskop za nedeljo, 1. julija

W.Y.
1. 7. 2018, 06.33
Posodobljeno: 3. 7. 2018, 10.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj bo prinesel ta dan?

OVEN-Vzemite si nekaj časa zase. Vse bolj umirjeni se boste počutili, prav ta ubranost srca in vaših misli pa vam bo pomagala, da boste uspešno sodelovali z ostalimi.

BIK- Zelo dobro boste razpoloženi, še posebej v večernih urah, radi boste delili svoje pozitivne vrednote, pa tudi sami boste začutili, kako se dobro počutite med drugimi.

DVOJČKA-V primeru večjih težav se zatecite k družini ali prijateljem. Pogovor vzbuja pozitivna čustva in veselje do življenja. Izogibajte se stresu, saj lahko oslabi vaš imunski sistem.

RAK-Morda se boste odpravili na krajše potovanje, kjer boste spoznali nekaj blagodejnega za vašo dušo in osebno spremembo. Nič ne bo moglo ustaviti tega notranjega prebujanja.

LEV-Naenkrat boste pozabili na vse pomisleke in se borili za tisto, kar vam je dejansko najbolj pri srcu. Razporedite svoje obveznosti, ki vas čakajo v prihodnjih dneh.

DEVICA-Danes boste veliko radosti in novih moči nabrali, če boste odšli čim večkrat na sonce ali na pomirjujoč sprehod. Odločili se boste, da ne boste več odlašali zaradi neke manjše zdravstvene težave.

TEHTNICA-Preveč razmišljate o nečem, česar ne morete premakniti z mrtve točke. Ni časa za podrobnosti. Priznati si morate, da so vas znova prevzela čustva, k sreči pa jih boste tokrat lažje nadzorovali.

ŠKORPIJON-Mogoče se boste danes spraševali o svojih čustvenih zadevah. Glede na dejstvo, da niste najbolj zadovoljni, je čas za drastične spremembe.

STRELEC-Vsega imate že čez glavo. Nakopali ste si preveč, marsikaj pa vas je tudi presenetilo. Nikar se ne jezite na nekoga, ki vas dobro pozna in vas le opozarja na določene situacije.

KOZOROG-Zelo boste aktivni, družili se boste s prijatelji, ozračje pa bo postalo vedrejše, saj boste končno pometli z negativnimi vplivi, ki so vas blokirali v zadnjem času.

VODNAR-Danes boste dejansko začutili notranje spremembe, posebej radi pa boste prisluhnili svoji tišini ali sporočilom notranjega glasu. Sprejeli boste svoje življenje.

RIBI-Nekdo vas ima zelo rad in čas je, da si tudi sami priznate, kam vas vleče srce. Ne odlašajte. Storite naslednji korak, koristilo vam bo!