Vedeževanje

Simboli iz krogle: kar se prikaže, ima svoj pomen

S.N.Č.
2. 7. 2018, 12.46
Posodobljeno: 2. 7. 2018, 20.59
Deli članek:

V posebnih čarovniških knjigah zasledimo zelo natančen slovar simbolov, na katere bi utegnili naleteti v globini kristalne krogle.

Za razlago smo izbrali najpreprostejše simbole, ki jih lahko razberejo tudi manj vešči uporabniki krogel ali tisti, ki so z gledanjem v magično kroglo šele začeli.

Ko opazujete nizanje simbolov v krogli, si jih vedno natančno zapišite v poseben zvezek, kajti iz zaporedja prikazovanja lahko razberete zgodbo.

Zvezda – označuje začetek pozitivnega obdobja v vašem življenju, ki se bo zagotovo tudi dobro končalo.

Profimedia
Več časa in energije svoje boste posvetili vedeževanju, natančnejši bodo vaši odgovori in jasnejše vizije.

Srce – pomeni veliko srečo v ljubezni ali pa napoveduje večji priliv denarja.

Sonce – je dobro znamenje in vam na široko odpira vrata v veliko veselje.

Križ je zanimiv
Večinoma je povezan s prvim simbolom, ki mu sledi v krogli, lahko pa napove težave v zadevi, s katero se trenutno najbolj intenzivno ukvarjate.

Drevo – razvejano drevesno deblo napoveduje dobro srečo in prijetne dogodke, če pa so veje redke in zalomljene, vam preti bolezen ali spopad z okolico.

Krog – odprt je pozitivno znamenje za ugodne spremembe, popolnoma zaprt pa nima tako dobrega pomena.

Angel – pomeni glasnika dobrih novic, ki jih boste prejeli v kratkem. Ob njih vas bodo prevzeli močni občutki sreče in navdiha.

Denar – predvsem v obliki kovancev vam seveda napoveduje znatno izboljšanje finančnega stanja ali večji gmotni dobiček.

Meč – pomeni konec nekega odnosa, morda celo konec ljubezenske ali prijateljske zveze.

Luna – vam sporoča, da se bodo življenjske okoliščine zapletle in postale še bolj nejasne.

Gozd – ponazarja možne težave na čustvenem ali poslovnem področju.

Gora – ima dvojni pomen: če je njen obris koničast in oster, napoveduje srečanje s pomembno osebo, če pa je medla in s topim vrhom, vas opozarja na nezvestobo prijateljev, ki  bodo zavrnili vašo prošnjo za pomoč.

Ptič – sporoča, da vas bo nekdo prosil za pomoč. Galeb v letu pa napoveduje bližnje potovanje, ki ima za vas lahko zelo ugodne posledice.

Vrata – odprta pomenijo prijetne novice, zaprta pa večje denarno nakazilo. Hiša – v katerikoli obliki napoveduje čudovito obdobje, v katerem boste obilno želi sadove svojega opravljenega dela. Uspeh vas bo spremljal dlje časa in vas spodbujal k nadaljnjim projektom.

Pes – označuje zaupanje. Pomagali vam bodo zvesti in zanesljivi prijatelji, na katere ste se lahko vedno zanesli.

Divje zveri – ali druge živali, ki vam ponavadi zbujajo strah, opozarjajo pred srečanjem z neprijetno osebo.

Otroci – katerekoli starosti ali spola vam sporočajo, da se pripravite na začetek nove, morda celo usodne, ljubezenske zveze.

Ženska – lahko pomeni konkretno žensko osebo v vašem življenju, če vas obris spominja nanjo. Drugače pa označuje približevanje trenutka pomembne odločitve na čustvenem področju.

Moški – lahko je določena oseba iz vaše okolice ali pa pomeni bližnje ljubezensko srečanje.

Sveča – prižgana ali ugasla je simbol začetka dobrih časov za vas ali za osebo, ki ji vedežujete. Srečni boste, ker se bo ugodno razrešila večina tistega, kar vas muči v tem hipu. Vaš življenjski položaj se bo uredil, umiril in harmoniziral po vaših željah.