Astro

Preprečite vdor slabe energije prek vaše fb fotografije

T.P.
1. 7. 2018, 12.25
Posodobljeno: 2. 7. 2018, 20.59
Deli članek:

Da vaša fotografija na Facebooku in drugih družbenih omrežjih ne bi privlačila slabe energije, ki vdre v vašo notranjost, je priporočljivo izvesti enostaven ritual.

PS
Preprečite, da vas uročijo prek družbenih omrežij.

Odprite fotografijo na ekranu in si predstavljajte, da se vse bolj trese, izkrivlja in deformira, podobno, kot bi opazovali njen odsev v vodi ali krivem ogledalu.

IZGOVORITE 5x ZAPOREDOMA

»Podoba ni moja, to nisem jaz, ni moja misel, ni moja osebnost. V ogledalu me ne moreš videti, v vodi me ne moreš ujeti! Beseda je izrečena, a name ni položena. Vrata odprem, skozi okno ven grem!« 

Istočasno vzemite v roko oster nož ter ga med sabo in ekranom pomikajte z desne proti levi, kot da režete niti, ki povezujejo vas z vašo podobo na ekranu. Ob tem izgovorite naslednje besede: »Podoba ni moja, to nisem jaz, ni moja misel, ni moja osebnost. V ogledalu me ne moreš videti, v vodi me ne moreš ujeti! Beseda je izrečena, a name ni položena. Vrata odprem, skozi okno ven grem!« Ko to izgovorite petkrat zaporedoma, je vaša fotografija zaščitena pred negativnimi energijami drugih, ker je presekana vez med vašo osebnostjo in fotografijo.