Temna stran

FOTO: Zvezdniki, zaznamovani z osebnimi tragedijami

Teja Pelko / Novice Svet24
2. 7. 2018, 20.40
Deli članek:

Čeprav se za svetovno znana imena zdi, da, obkrožena z občudovalci in milijoni na bančnem računu, živijo svoje sanje, pa ima kar nekaj izmed njih za sabo zelo bridko izkušnjo.

Reuters
Sofia Vergara je odraščala v Kolumbiji v bogati družini. Leta 1998 je ostala brez brata Rafaela. Ugrabili in ubili so ga na bogoških ulicah. Star je bil 27 let

Nedavno je ta doletela smučarskega asa Bodeja Millerja (njegova 19-mesečna hčerka Emmy se je namreč utopila v bazenu). Na žalost pa ni edini, ki se je moral soočiti s prezgodnjo smrtjo svojega najbližjega.

Queen Latifah 

Reuters
Queen Latifah

Glasbenica in igralka Queen Latifah je leta 1992 tragično izgubila svojega starejšega brata Lancelota. Ponesrečil se je med vožnjo motorja, ki mu ga je kupila malo pred tem.

Chelsea Handler

Reuters
Chelsea Handler

Chelsea Handler je pri desetih letih starosti izgubila starejšega brata Cheta. Umrl je med pohodniškim izletom v Grand Tetonsu pri 22 letih starosti, potem ko je padel s skale 24 metrov globoko.

Venus in Serena Williams 

Reuters
Venus in Serena Williams

Teniški asici Venus in Serena Williams sta se morali mnogo prezgodaj posloviti od starejše polsestre Yetunde Price. Leta 2003 so jo med vožnjo v avtomobilu v glavo večkrat zadeli streli iz mimovozečega avtomobila (Yetunde je bila sovoznica, vozil je njen fant, ki naj bi bil tudi tarča), nedolgo zatem pa so jo v bolnišnici razglasili za mrtvo. Stara je bila 31 let.

Dr. Dre

Reuters
Dr. Dre

Glasbeni mogotec Dr. Dre je avgusta 2008 izgubil sina, ko je imel ta komaj 20 let. Andreja Younga mlajšega je zjutraj v sobi neodzivnega našla njegova mati. Prejšnjo noč je bil na zabavi, mrliški oglednik pa je ugotovil, da je umrl zaradi smrtonosne mešanice heroina in morfija.

Mark Wahlberg

Reuters
Mark Wahlberg

Igralec Mark Wahlberg si bo za vedno zapomnil datum 2. september 2003. Na ta dan se mu je namreč rodil njegovi prvi otrok, nenadno pa je mu je umrla tudi sestra Deborah Donnelly-Wahlberg. Sestro so sprejeli v bolnišnico zaradi ledvičnih kamnov, med operacijo pa je doživela usoden srčni napad zaradi septičnega šoka. Stara je bila 43 let.

Mike Tyson 

Reuters
Mike Tyson

Boksarski šampion Mike Tyson je leta 2009 v tragični in bizarni nesreči izgubil svojo štiriletno hčerkico Exodus. Med igro na ugasnjeni tekalni stezi se je zadavila z elektičnim kablom, ki je visel s konzole. Ko so jo našli, je bila v kritičnem stanju, a je tudi v bolnišnici niso mogli več rešiti.

Xzibit

Reuters
Xzibit

Raper Xzibit se je moral po komaj 13 dneh posloviti od svojega drugorojenega sina Xavierja Kingstona. Sin se je rodil mesece prezgodaj. Čeprav je dobival kisik, pa so bila njegova pljuča premalo razvita in niso več zmogla napora.