MasterChef Slovenija

Naš novi najboljši kuhar: Še me boste videli

N.S./Novice Svet24
2. 7. 2018, 21.00
Deli članek:

V napetem boju finala kuharskega šova sta se pomerila Siniša Vasiljev in Jaka Mankoč. Sodniki pa so na koncu soglasno odločili, da letošnja titula pokal MasterChef Slovenija in 50 tisoč evrov pripadajo Primorcu Jaki.

pop tv
Zmagovalec četrte sezone MasterChef Slovenija je Primorec Jaka Mankoč.

Po koncu četrte sezone kuharskega šova je s pokalom in denarno nagrado 50 tisoč evrov domov odšel priljubljeni tekmovalec in favorit občinstva Jaka Mankoč.

Jaka je v finalu ohranil mirnejšo glavo kot sofinalist Siniša Vasiljev - Sinke, zato je prepričljivo zmagal. »Sanje so se mi uresničile. Odprl sem si svet v kuharijo, zdaj moram to samo zelo dobro izkoristiti. Ni še konec zame, še me boste videli,« je po zmagi povedal Jaka in dodal, da bo denar skrbno shranil na varčevalnem računu. »Pred razglasitvijo zmagovalcev sem bil živčen, saj nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi v MasterChef kuhinji. Glede na sam potek kuhanja in vmesne točke sem upal in verjel, da mi bo uspelo. Pred očmi se mi je odvrtela dolga pot tekmovanja, ponosen sem bil, ker sem prišel tako daleč. Srečen in vesel sem, a vendar se nisem popolnoma zavedal, kaj se dogaja. Šele zdaj mi je postaja jasno, kaj sem dosegel,« je priznal Jaka, ki pravi, da ima pokal doma na vidnem mestu.

ZMAGAL JE PRAVI

Drugouvrščeni Sinke ni bil pretirano razočaran, celo priznal je, da je šla zmaga v prave roke. »Sprva sem na ta projekt gledal kot na to, da je samo eno kuhanje in en šov. Zdaj pa mi je dal toliko kot še nobena življenjska izkušnja. Komaj čakam, da uporabim slonjo kožo, ki sem jo dobil v tem šovu.«

POP TV
V finalu sta se pomerila Jaka in Sinke.