Praznovanje

Tako sta Tanjo Ribič presenetili njeni hčeri

A.K.
2. 7. 2018, 12.24
Posodobljeno: 2. 7. 2018, 12.26
Deli članek:

Slovenska pevka je praznovala rojstni dan.

Arhiv Zarje
Tanja Ribič

Znana slovenska pevka, sodnica v resničnostnem šovu Znan obraz ima svoj glas ter žena uspešnega igralca in režiserja Branka Đurića, Tanja Ribič, je pred dnevi praznovala svoj 50. rojstni dan. Ker je Tanja na družbenih omrežjih zelo aktivna, lahko večkrat zasledimo utrinke iz njenega zasebnega življenja, s katerimi se rada pohvali.

Tokrat je na instagram objavila fotografijo svojih dveh hčera, Zale in Ele, ki sta ji za abrahama podarili sliko na platnu, portret, na katerem se smehljata prav onidve. Unikatno sliko v tehniki olje na platnu pa je naslikala slovenska slikarka Renata Donko, za katero ste lahko slišali pred časom, ko je s svojim delom navdušila tako Enriqueja Iglesiasa, kot tudi Christiana Ronalda.

Tudi starejša hči, Zala, je vešča v upravljanju z družbenimi omrežji, kjer redno deli fotografije s svojimi sledilci in jih obvešča o dogajanju o njenem življenju. Za rojstni dan je svoji mami zaželela vse najboljše kar na instagramu, kjer je  poleg starejše fotografije napisala še prikupen zapis v angleščini: »Vse najboljše moji prvi ljubezni in najboljši prijateljici.«