Par poletja

Simpatična slovenska lepotička v razmerju z vročim hrvaškim zvezdnikom?

T.P./Novice Svet24
29. 6. 2018, 20.15
Deli članek:

Naša pevka Nina Donelli niza uspeh za uspehom, ta pa naj bi jo nedavno doletel tudi na osebnem področju.

Tibor Golob
Seksapilna Nina velja za eno izmed najbolj perspektivnih mladih glasbenic z območja nekdanje Jugoslavije.

Po poročanju hrvaških medijev naj bi namreč Nina ujela enega najbolj zaželenih hrvaških samcev – igralca Ivana Hercega, ki se ga slovensko občinstvo najbolj spominja po upodobitvi glavnega junaka Jakova Zlatarja v televizijski seriji Larina izbira. Da se med njima nekaj plete, se sicer šušlja že nekaj časa, da govorice niso iz trte izvite, pa sta pred dnevi potrdila kar sama, s tem, ko sta se skupaj udeležila gala večerje v okviru največjega hrvaškega glasbenega festivala CMC v Vodicah, na katerem je Nina tudi nastopila s pesmijo Luda večer.

Instagram
Nino Donelli in Ivana Hercega so hrvaški mediji ujeli med večerjo na CMC festivalu.

Seveda smo novico želeli preveriti pri Nini, a nam ta zasebnega življenja ni želela komentirati. Ivan pa je že tako znan po tem, da o osebnem življenju javno ne želi razpredati. Tako je bilo tudi ob njegovih prejšnjih razmerjih, ki jih ni bilo malo. Hercega so namreč hrvaški mediji povezovali s številnimi znanimi Hrvaticami, med drugimi z voditeljicama Tatjano Jurić in Ecijo Ivušić, manekenko Anito Dujić ter igralkama Petro Dugandžić in Ano Majhenić.

Nam je pa od preverjenega vira uspelo izvedeli, da si bo parček, med katerima je 16 let razlike, med poletnimi meseci kljub zasedenemu urniku privoščil teden dni skupnih počitnic.