Bolezen

Zvezdnica Sodobne družine šokirala: Odločila sem se, da objavim resnico

R.T.
29. 6. 2018, 09.25
Posodobljeno: 29. 6. 2018, 09.39
Deli članek:

Objavila je nekoliko drugačen "selfie".

Profimedia
Sarah Hyland

Sarah Hyland, 27-letna zvezdnica tudi pri nas priljubljene televizijske nanizanke Sodobna družina, ima že od mladih nog zdravstvene težave. Bori se z zahrbtno boleznijo ledvic, zaradi česar pogosto trpi strašne bolečine. Leta 2012, ko je bila stara 21 let, je bila na presaditvi ledvice, kljub temu pa se še vedno sooča s hudimi zdravstvenimi težavami, ki vplivajo tudi na njeno igralsko delo. 

Minuli teden je Sarah znova pristala v bolnišnici. Ker so njene zdravstvene težave sovpadle s svetovnim dnevom "selfijev", ki ga nekateri obeležujejo 21. junija, se je Sarah odločila, da z oboževalci deli resnico o njenih vsakodnevnih bitkah. Ni vse le glamur, rdeča preproga in popoln videz.

Profimedia
Sarah Hyland je objavila fotografijo iz bolnišnice.

"Selfie je včasih veliko več od dobrega kota snemanja in občutka zadovoljstva. tokrat sem odločila z vami deliti resnico. Ne glede na tom, kako boleča je. To je moj obraz, ki je bil proti moji volji odtrgan od dela. Ampak sem zelo vesela, da je bil. Zdravje je vedno na prvem mestu!

Pred leti je za revijo Seventeen razkrila: "Rodila sem se s tako številnimi zdravstvenimi težavami, da je zdravnik rekel moji materi, da nikoli ne bom imela običajnega življenja. Ona je rekla: 'Prav imate, ne bo - ampak ne zaradi njenega zdravja.'" In prav je imela, Sarah ne živi "običajnega življenja" in že zadnjih osem let igra v nanizanki vlogo Hayley Dunphy, prislužila si je veliko nagrad in priznanj, resda pa se zaradi zdravstvenih težav ni mogla udeležiti podelitve nagrad Screen Actors Guild awards 2017.

"Veš, da boš vedno imel podporo družine - ne glede na vse. Moj oče mi je dal presneto ledvico!" je dejala za revijo. "V življenju sem dobila drugo priložnost - ni veliko ljudi, ki jim je to dano."

Po zadnjem bivanju v bolnišnici pa se je Sarah že vrnila v telovadnico in to zabeležila tudi na svojih družbenih medijih.

Profimedia

Profimedia
Teče že deveta sezona priljubljene televizijske nanizanke.