Diana

Zdaj so ji pripisali še Bryana Adamsa

N.S./Novice Svet24
29. 6. 2018, 07.30
Deli članek:

Sočne podrobnosti iz ljubezenskega življenja princese Diane so tudi 21 let po smrti kraljice ljudskih src še vedno zelo vroča roba, še posebno ker je vse ovito v tančico skrivnosti.

Wikipedia
Princesa Diana

Ne samo britansko ljudstvo, temveč kar ves svet še vedno zelo zanima, s kom vse je Diana ljubimkala po ločitvi od princa Charlesa.

Ko je Diana usodnega 31. avgusta 1997 umrla v pariškem predoru Alma, je bil ob njej partner Dodi Fayed, s katerim pa je bila v zvezi šele nekaj mesecev. Po ločitvi od princa Charlesa so Diani pripisovali številna razmerja z bolj ali manj znanimi moškimi, med tistimi, za katere ni bilo nikoli zares jasno, ali so greli Dianino posteljo ali ne, pa je tudi kanadski pevec Bryan Adams.

KONČAL JE GOVORICE

Vroča ugibanja je končal kar Adams sam, ko so ga pred dnevi v enem izmed televizijskih intervjujev naravnost vprašali, v kakšnem odnosu je bil s princeso Diano. »Bila sva zares velika prijatelja in tega nisva nikoli skrivala,« je odgovoril slavni pevec, ki je hkrati zanikal govorice Dianinega služabnika, da je Adamsa večkrat pretihotapil v Kensingtonsko palačo, več pa ni hotel komentirati. Občinstvo ni bilo povsem prepričano, da Adams govori resnico, še posebej glede na njegovo pesem Diana, v kateri princeso opisuje kot »kraljico vseh mojih sanj«. Zanimivo, da je Bryan to pesem, potem ko je Diana umrla, nehal peti na svojih koncertih.