Solze in čustva

Znana prva polfinalistka MasterChefa Slovenija!

D. B.
1. 6. 2017, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V polfinale televizijskega kuharskega šova MasterChef Slovenija se je sinoči uvrstila Sara Rutar.

M24
Sara Rutar ni samo velika kuharica ampak tudi velika ljubiteljica živali.

Sinoči so se štirje najboljši tekmovalci televizijskega kuharskega šova MasterChef Slovenija Salome, Sara Rutar, Elvis Kudič in Lucija Ćirović pomerili v kuharskem izzivu, pri katerem so jim sestavine za pripravo jedi izbrali njihovi najbližji. Na koncu je s pečenim jagenjčkom, ovitim v pinjole, sodnike šova Karima Merdjadija, Luko Jezerška in Almo Rekić najbolj navdušila Sara Rutar, ki se je kot prva uvrstila v polfinale tega priljubljenega kuharskega šova.

V kuharskem izzivu so sicer tekmovalcem sinoči izbirali sestavine za pripravo jedi: Elvisova mama Fatima, Lucijin dober prijatelj Boštjan Štorman, Sarin oče Janko in Salomejina prijateljica Nataša. Najbolje je očitno izbral Sarin oče, ki je z jagenjčkom posredno svojo hčer popeljal v polfinale. "Vsak element (na krožniku op. p.) je tehnično zelo lepo narejen," je Sarino jed na koncu izziva ocenil kuharski sodnik Merdjadi. Nekoliko manj pa je bila nad njim navdušena sodnica Alma Rekić: "To ni krožnik, ki bi odražal tebe," je komentirala tekmovalkino postavitev jedi na krožniku. A Sara sinoči ni bila edina, ki sodnikov ni navdušila s svojo postavitvijo. Podobnih sodniških kritik so bili deležni prav vsi tekmovalci.

Preberite tudi: Salomejina mama: Dokler je bil moj Neno na Rabu, je bilo vse v redu. Kliknite tukaj!

Salome se je kamen odvalil s srca

Sinoči pa v oddaji ni manjkalo niti solz in čustev. Med drugim so ustvarjalci šova presenetili Salome, saj jo je v oddajo poklicala njena mama Milica. "Ko me je poklicala mama, je bilo, kot da bi mi kamen s srca padel," je svoje občutke ob tem v solzah opisovala Salome in dodala, da je vesela, da jo je mama končno sprejela takšno, kot je, ter hkrati obžalovala, da se to ni zgodilo še prej. "Grozno. Mislim grozno lepo," je še komentirala.

Solze sreče je točila tudi Sara, ko je izvedela, da se je uvrstila med tri najboljše. "Še en dokaz več, da zmorem. Zelo sem srečna in vem, da bi bil ata zelo ponosen," je povedala.

Kakorkoli, že danes se bodo morali ostali trije tekmovalci Elvis, Lucija in Salome boriti za obstanek v šovu. "Kaj hočem, celo življenje mi vse za las pobegne," je sinočnji poraz sprejela slednja.