Razkrivamo

Priljubljena voditeljica Tara že ima novo službo

ns
31. 5. 2017, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Voditeljica Tara Zupančič se po koncu šova Zvezde plešejo ukvarja z iskanjem službe. No, se je ukvarjala, saj že ve, kaj bo počela v prihodnje. Iz zanesljivih virov na Pop TV smo izvedeli, kaj bo vodila!

POP TV
Oto je v studiu 24ur za eno leta zamenjala Tara Zupančič.

Po enem letu uspešnega vodenja zabavne rubrike Pop In se je Tara Zupančič poslovila od gledalcev infromativne oddaje, saj jo je čakalo vodenje spektakularnega plesnega šova Zvezde plešejo, ki pa se je po trinajstih tednih zdaj končal.

In vsi se trenutno intenzivno ukvarjajo z vprašanjem, kaj bo lepa Tara počela v prihodnje. Iz zanesljivih virov na komercialni televiziji smo izvedeli, da je menda že odločeno, da se Tara vrača v informativno oddajo 24ur, kjer bo ponovno voditeljica Pop Ina. »Po novem to pomeni, da bo bodo tri voditeljice – Tara, Ota in Polona. Za tako kratko rubriko je to sicer kar veliko voditeljic, a menda hočejo Taro na vsak način zadržati na Pop TV,« je na kratko komentiral naš vir, ki je s tem razveselil marsikaterega izmed gledalcev, ki se navdušujejo na priljubljeno Taro.

POP TV
Tara je Oto Širco Roš zamenjala za eno leto, ko je bila ta na porodniškem dopustu.

Kdaj natanko se bo lepa voditeljica vrnila v studio 24ur, še ni znano, saj je zdaj na vrsti kratek oddih, da si Tara po naporni prvi sezoni plesnega šova privošči malo počitka. Kot je sama povedala po finalni oddaji, jo zdaj čaka en teden dopusta, da si nabere novih moči za nove delovne izzive, vse ostalo pa še ohranja kot veliko skrivnost.