Zabava

Kako in kdaj na Roštiljado?

R.A.
31. 5. 2017, 11.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mega dogodek Aktualov pozdrav poletju in največja roštiljada v Sloveniji se hitro približuje. Da boste vedeli vse o tem, kako in kdaj priti do Kardeljeve ploščade, imamo za vas nekaj koristnih informacij.

Kardeljeva ploščad v Ljubljani, se bo danes prelevila v prizorišče nepozabne zabave, saj prihaja čisto nov Aktualov koncert in največja roštiljada v Sloveniji.

Pridite že ob 16. uri …

… ko bo že zadišalo po dobrotah iz žara in na vrsto boste prišli tisti še posebej lačni z ALL YOU CAN EAT čevapčiči! Vse do 20. ure jih boste namreč lahko pojedli kolikor jih boste želeli, brez omejitev! Zato, prej ko boste prišli, bolj boste lahko zadovoljili vaše želodčke in apetit. Od 16. ure dalje pa boste lahko tudi že uživali v dobri glasbi, ki vas bo spremljala vse do poznih večernih ur. V času Roštiljade bo od 16. ure pa vse do konca nastopilo kar 11 vrhunskih glasbenikov tako slovenske kot tudi hrvaške estrade. Poletje bodo skupaj z nami pozdravljali: Nina Donelli, Djomla KS, Bojan Ristić & Brass Band, Davor Borno, skupina Tequila, Ines Erbus, Petkova Pumpa, Saša Lendero, Aktualova Galama, Mambo Kings in Jasmin Stavros!

Za vas pripravljajo tudi številne zabavne in družabne igre, tekmovanja in tudi zabavo za otrokePoglejte si TLORIS dogajanja v spodnji galeriji, ki razkriva VSE kar boste lahko doživeli na enem mestu! =)

Kako do prizorišča in kje parkirati?

Kardeljeva ploščad v Ljubljani se nahaja za Bežigradom, blizu Dijaškega doma Bežigrad, Fakultete za družbene vede, Ekonomske fakultete in Pedagoške fakultete. V pomoč vam je lahko spodnja slika ali ZEMLJEVID.

Parkirate lahko na bližnjih parkiriščih: Parkirišče Ekonomske fakultete, Garažna hiša Fakulteta za Družbene vede, Cvetličarna, ŠRC Stožice, Parkirišče Žale in Parkirišče Žale II. Sliko z označbo parkirišč na zemljevidu si poglejte v spodnji galeriji.

Do Kardeljeve ploščadi pa vas pripelje tudi mestni avtobus LPP številka 20. Ime postajališča: Kardeljeva ploščad.

VSTOPNICE:
- Na dan dogodka: 15 eur.

Vstopnice so na voljo na vseh bencinskih servisih Petrol, Poštah Slovenije ter ostalih Eventimovih prodajnih mestih.

Prost vstop
Zagotovljen bo prost vstop za invalidne osebe in za otroke do 6. leta starosti. Njihovi spremljevalci vstopajo z vstopnico.

Aktualov poletni koncert in največja roštiljada v Sloveniji - Dogodek, ki ga še ni bilo!

Se vidimo na Kardeljevi Ploščadi v Ljubljani (ZEMLJEVID)!