MODNI HIT

Dolce in Gabbana sta ji posvetila obleko!

Nejc Simšič
30. 5. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Najbolj slavna vojvodinja Kate Middleton je znova dokazala, da je prava modna ikona. Modna hiša Dolce & Gabbana je v trgovine poslala obleko Middleton, ki je že postala pravi modni hit.

Profimedia
Kate je takšno obleko nosila med obiskom Kanade, zdaj so na trg poslali kopijo v dveh barvah.

Ko je sprejela dejstvo, da bo postala del najbolj slavne kraljeve družine na svetu, se Kate Middleton niti sanjalo ni, da bo med drugim postala modna ikona, ki narekuje modne trende. Modna hiša Dolce & Gabbana je namreč prav po vojvodinji poimenovala poletno oblekico, ki je v trenutku postala »must have« hit in obnorela modni svet. Gre za koktajl obleko s pentljico, narejeno iz trakca, ki so jo poimenovali preprosto obleka Middleton.

Arhiv časopisa Svet24
Modna oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana sta zadela v polno!

»Gre za obleko, ki jo je sama nosila v zeleni različici septembra lani, ko se je pridružila možu, princu Williamu, na obisku Kanade. Takrat je nosila obleko po naročilu, v njej pa je bila videti popolna. In prav v to obleko so se zapičili številni oboževalci, zato smo naredili malce prirejen dizajn in jo poimenovali obleka Middleton. Zanimanja zanjo pa ni in ni konec,« sta navdušeno povedala Domenico Dolce in Stefano Gabbana, ki sta na trg poslala dve različici obleke, v smaragdno zeleni in beli barvi. Na voljo je v prestižni spletni trgovini net-a-porter.com, zanjo pa je treba odšteti skoraj 2500 evrov.