Pohotni razbojniki

VIDEO: Dvakrat zapored kradli v skladišču seksualnih igračk

R.T.
31. 5. 2017, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Predrzneži so kar dvakrat zaporedoma oropali skladišče švedskega izdelovalca seksualnih pripomočkov v Las Vegasu.

Profimedia

Prvič so izginili neznano kam z ogromno zalogo 30.000 kondomov. V drugem roparskem podvigu, ki so ga opravili le dan zatem, pa so ukradli 33 vibratorjev za masiranje prostate in 48 vaginalnih kroglic za Keglove vaje. S tem so trgovce oškodovali za več kot 9.000 ameriških dolarjev. Obe drzni tatvini so spretno opravili v času, ko v prostorih podjetja ni bilo nobenega od zaposlenih.

V podjetju so se na krajo odzvali z duhovitim zapisom na twitterju: "Oropali so nas, ampak mi natančno vemo, kaj lahko ti zahrbtni lopovi naredijo s svojim plenom."

"Pa kakšno zabavo vendar pripravljajo ti ljudje! Lahko bi se z nami dogovorili za sponzoriranje ali kaj podobnega. Spodobilo bi se, da bi nam poslali vsaj kakšno jeb*** povabilo," so se odzvali lastniki podjetja.

Objavili so tudi video posnetek nadzornih kamer, ki je zabeležil predrzno tatvino, z namenom, da bi lažje izsledili storilce.

"Dobra novica pri tem je, da je ob 30.000 kondomih 30.000-krat manjša možnost, da se bodo ti nepridipravi še namnožili," so svoj komentar sklenili v okradenem podjetju.