Zasačena

FOTO: Skupaj v javnosti, a nikakor naključno

sn
12. 5. 2017, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Meghan Markle in princa Harryja so fotografi končno zasačili in ovekovečili med objemanjem in poljubljanjem. Toda kot menijo poznavalci britanske kraljeve scene, ni šlo za naključje.

Profimedia
Lepa igralka je bila najprej opažena na tribuni za visoke goste.

Odkar je v javnost pricurljalo, da je televizijska igralka in zvezdnica uspešne serije Suits Meghan Markle dekle petega naslednika za britansko krono princa Harryja, so tako njej kot njemu fotografi vedno za petami.

Do zdaj se jima je vedno uspelo izmuzniti, pred dnevi pa je bilo videti, kot da sta se izpostavila namenoma in z razlogom.

Profimedia
Po tekmi je princ svojo ljubico prestregel na parkirišču.

Kup nenavadnosti

Sprava
OBILO DELA Z ŽENSKAMI
Meghan je ob novici, da na poroko ne bo mogla, ker ni zaročena, odločno dejala, da tako in tako nima časa. Očitno je Harry stvari pomiril …

Meghan je iz Toronta namreč pripotovala v Anglijo na tradicionalni turnir pola v Ascottu, na katerem princ s svojo ekipo redno tekmuje. Njen obisk je nenavaden, saj kljub temu, da je na televiziji pogodbo prekinila, tekočo sezono še snemajo in je obvezana, da vlogo odigra do konca.

Da je bila na tribuni za visoke goste, je seveda običajno, saj se navsezadnje ve, h komu spada, bolj pa je zbodlo v oči, da sta se po turnirju s princem dobila kar na parkirišču, kjer sta si vsem na očeh izkazovala nežnosti.

profimedia
Avtomobili so zakrili, kar bi bilo za javnost preveč.

Najverjetnejši odgovor

Vzrok za prve skupne fotografije zaljubljencev je menda jasen: bližajoča se poroka sestre Kate Middleton, Pippe. Slednja je namreč razburila z zahtevo, da na njeni poroki med svati ne sme biti para, ki ni uradno skupaj. In ker Meghan in Harry nista niti zaročena, bi lepa igralka s seznama seveda gladko odpadla.

»Očitno je Meghan za družino že tako pomembna, da je dobila Pippino dovoljenje, da pride na poroko. Vendar so premeteno sklenili kompromis, da ju s Harryjem v intimnem trenutku ujamejo pred svatbo, da na njej ne bosta deležna preveč pozornosti – slednjo v vsej meri zase zahteva pač Pippa,« pravi poznavalec odnosov v kraljevi družini.

Profimedia
Princ Harry je eden najboljših igralcev pola na Otoku.