Ekskluzivno

Masterchef: Karim jezen kot še nikoli

K.M.
12. 5. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Takšnega ga še niste videli.

POP TV

Prišli smo do ekskluzivnih informacij o dogajanju v priljubljeni kuharski oddaji Masterchef. Prihodnji teden bodo kuharji, ki se borijo za bogato nagrado 50 tisočih evrov, močno razjezili sodnika Karima, ki se ne bo mogel zadrževati. Karima takšnega nismo vajeni, zagotovo pa ga v vseh sezonah še noben tekmovalec ni tako močno razjezil. 

''Dobro, da je na naših televizijah prepovedano fizično obračunavanje, ker to, kar se je danes dogajalo v izločitvenem testu, je pa poden,'' je kuhanje v oddaji, ki bo na sporedu prihodnji teden, komentiral Boštjan Meglič – Peška.
Tekmovalci na balkonu so bili zgroženi, kako počasna, neaktivna in ne zagreta sta bila tekmovalca v izločitvenem testu. Če je za najbolj strogo sodnico do zdaj veljala Alma, je tokrat drugi obraz pokazal Karim. Verjetno ga tako jeznega nismo videli še v nobeni sezoni. ''To, kar smo zdaj dobili, je sramota. To si jaz od tekmovalca, ki je prišel med top sedem, ne morem predstavljati,'' je bil jezen Karim nad odnosom do kuhe. ''Takšne kritike gredo meni skozi eno uho notri in drugo ven, ker so nekoristne. Lahko jih tudi sami sebi govorijo,'' mu je odvrnil tekmovalec na izločitvenem testu

POP TV


''Tebi se to zdi smešno? Prineseš mi tri osnovne krožnike v 60 minutah, medtem ko tvoji sotekmovalci naredijo malo manj kot mojstrovino. Tebi je to smešno? Če bi bilo po moji volji, bi ti zdaj pomahal,'' je bil jezen Karim. ''Na koncu pa še rečeš, da si imel premalo časa. A se ti iz nas zajebavaš,'' je vse prisotne presenetil Karim, ki je imel pravi Ramsay trenutek. ''Na tej stopnji mora imeti kuhar absolutno kontrolo nad tem, kar se dogaja. Tvoj krožnik potrebuje maksimalno 15 minut, da ga sestaviš, vidva pa sta imela 45 minut. To je velika žalost,'' je bil strog Karim. Koga pa je poslal domov, boste izvedeli prihodnji teden.