Popolna sprememba

Slava je ne zanima več!

ns
12. 5. 2017, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Pred leti je starleta Urška H. Čepin polnila naslovnice in bila najbolj obrekovana zvezdnica, čemur se danes le nasmeji, saj živi popolnoma umirjeno življenje in slave niti malo ne pogreša.

Mediaspeed
Pred leti je kot plavolasa seks bomba polnila naslovnice.

Urško Hočevar Čepin je vesoljna Slovenija spoznala kot tekmovalko lepotnega izbora, umetno prsato blondinko, mamico, poročeno s podjetnikom Alešem Čepinom. Ko sta se zakonca ločevala, je šlo za najbolj umazano medijsko ločitev pri nas. Vendar danes Urška na to gleda kot na nekaj, kar se je takrat pač zgodilo.

Instagram
Urška s sinom Valom, ki ji pomeni vse na svetu.

Nekoč je bila najbolj razvpita starleta, danes je le mamica Urška, ki živi umirjeno življenje.

Medtem se je umirila in popolnoma umaknila iz javnega življenja, pravi, da je bila to prava odločitev. »Lahko povem, da je bila moja medijska pot trnova. Bila sem mlada in naivna, v medijskem svetu pa potrebuješ trdo kožo, saj se pogosto ne lotijo le tebe, ampak tudi tvoje družine, kar te seveda prizadene. Ko si prepoznaven, te ljudje ne vidijo kot človeka, temveč kot vir zaslužka. Z mojim imenom so vsi dobro služili, sama pa nisem imela kaj dosti od tega. Tudi od knjige, ki jo je napisala Nana Zeneli, nisem imela ničesar. Kljub vsemu blišču ti na koncu ostane družina. Nekaj časa sem sicer zelo uživala, nato pa sem se namenoma umaknila, saj sem si želela umirjenega življenja. Trenutno se posvečam sinu in sebi, vsak dan tudi telovadim v fitnesu,« je povedala Urška, ki je pred kratkim postala črnolaska, kar ji zelo pristoji. 

Instagram
Danes živi umirjeno življenje in je po novem črnolaska.