Zabava

Bella Hadid se je slekla, sledilo je presenečenje

A.K.
7. 12. 2016, 11.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Potem ko se je na modni reviji Victoria's Secret po modni brvi sprehodila v spodnjem perilu, je mlajša sestra Hadid tokrat presenetila s piercingom.

Instagram

Bella Hadid se je tokrat predstavila v bolj seksi luči kot smo je vajeni za revijo Paper. Ena izmed trenutno najbolj iskanih manekenk se je za njihovo naslovnico tokrat pobarvala na platinasto blond in pozirala v provokativnih kombinacijah oblačil. 20-letnica je presenetila s svojo fotografijo, saj je pokazala svoje gole prsi in nov piercing na bradavici.

Instagram

Necenzurirane fotografije so se pojavile na uradni strani revije in na družbenih omrežjih mlade manekenke. Mnogi njeni oboževalci so ostali brez besed ob pogledu na novo in drzno Bello, ker je takšne niso vajeni. Čeprav manekenka nikoli ni objavljala tako zelo provokativnih fotografij, se jih sicer ne izogiba, a tokrat je res prekosila samo sebe.

Instagram

Bella in njena starejša sestra Gigi se veliko družita z manekenko Kendall Jenner, ki je nedolgo tega tudi sama pokazala piercing na svojem oprsju. Vsa dekleta so se skupaj sprehodile tudi na modni pisti prestižne znake spodnjega perila Victoria's Secret, za njihov nastop pa so se pripravljale dolgo časa s strogimi dietami in krutimi vadbami, po reviji pa so si nemudoma privoščile kalorične burgerje.