Instagram

Kdo kraljuje na instagramu?

K.M.
7. 12. 2016, 10.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Na lestvici desetih najbolj všečkanih objav na instagramu je kar osem objav iste osebe.

Profimedia.

Bi verjeli, da najbolj uspešni in priljubljeni uporabniki instagrama niso člani družine Kardashian? Kljub številnim objavam, ki so velikokrat tudi zelo razgaljene in provokativne, se niti eden izmed te številne družine ni uvrstil na lestvico 10 najbolj všečkanih fotografij na instagramu. 

Kar osem od 10 fotografij na tej lestvici je v letu 2016 objavila pevka in igralka Selena Gomez, ki je hkrati tudi oseba z največjim številom sledilcev na tem družbenem omrežju. Njena letos najbolj všečkana fotografija, na kateri v rokah drži steklenico priljubljene sladke pijače, je tudi največkrat všečkana fotografija v celotni zgodovini instagrama. Zato ni niti takšno presenečenje, da zvezdnica to družbeno omrežje uporablja kot orodje za služenje denarja. Že pred časom je namreč v javnost prišla informacija, da lahko s posamično objavo sponzorja zasluži tudi do 517 tisoč evrov. 

Popolno prevlado v letu 2016 ji je s šesto in deveto najbolj všečkano objavo preprečil priljubljeni nogometaš, Cristiano Ronaldo.