Usodno vino

Zvezdnica Usodnega vina si želi manj stresnih dni

bp
7. 12. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ob koncu tretje sezone priljubljene serije Usodno vino je igralka Inja Zalta povedala, česa si želi, sploh zdaj, ko se je začel praznični veseli december.

Mediaspeed
Inja je priznala, da je za njo pestro obdobje snemanj in projektov, zato si bo zdaj, kljub pestremu veselemu decembru, vzela nekaj prostih dni.

Prihodnji teden se bo na Pop TV iztekla tretja sezona priljubljene slovenske serije Usodno vino, kar pomeni, da so imeli igralci zdaj malo več časa zase. A zimska prekinitev še zdaleč ne pomeni konca serije, ta se že v začetku leta 2017 vrača s četrto sezono. Igralci bodo v že tako natrpanem decembrskem urniku imeli še snemanja novih nadaljevanj serije. Igralka Inja Zalta se novih nadaljevanj že veseli, svoji junakinji pa želi predvsem eno: »Junakinji Nini v novem letu želim dobro letino, veliko ljubezni in sreče (smeh). No, veliko sreče seveda želim tudi sebi in čim manj stresnih dni!«

Lepotička poleg vsega dela čas posveča tudi svojemu projektu na Kickstarterju, ki ga je pred mesecem dni začela s svojim fantom Nacetom. »Ja, najin projekt na Kickstarterju je že v začetku doživel uspeh, za kar se tudi vsem zahvaljujeva, saj smo hitro dosegli želeno mejo,« pravi Inja. Projekt Oto, v katerega sama stoodstotno verjame, je podprlo kar 827 ljudi, zbrali pa so že dobrih 37 tisoč evrov za njegov zagon.

Osebni arhiv
S fantom Nacetom sta uspešno začela projekt na Kickstarterju, v katerega popolnoma verjameta.