Zabava

Inja Zalta: draži z goloto

mv
27. 10. 2015, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Manekenka Inja Zalta, ki jo je širna Slovenija najprej spoznala kot naj smrkljo leta 2008, trenutno pa jo lahko spremljamo kot igralko v seriji Usodno vino, ni prav nič sramežljiva. Njen instagram je poln razgaljenih fotografij, na katerih razkazuje svojo brezhibno postavo.

Instagram
Inja Zalta

Inja Zalta je na snemanju Usodnega vina, kjer igra glavno žensko vlogo Nine Dolinar, dokazala, da ni le še en lep obraz, ampak v sebi skriva več talentov. Hitro se uči od profesionalnih igralcev, ki jo obkrožajo, gledalce pa osvaja s svojo brezhibno naravno lepoto. Za bazo oboževalcev skrbi tudi z rednimi objavami na instagramu, ki je poln njenih razgaljenih fotografij. Enaindvajsetletna Inja z goloto očitno nima prav nobenih težav, njeni spletni prijatelji pa še manj! Če gre za fotografije, na katerih gola pozira na peščeni plaži ali v svoji sobi, mladenka deluje izjemno samozavestno, kar ji je nedvomno v pomoč tudi pri igralskih izzivih.

instagram

Prva, a zagotovo ne zadnja vloga

Vloga Nine je Injina prva večja televizijska vloga, a režiser nadaljevanke Nejc Levstik je prepričan, da ne tudi zadnja. »Inja me je takoj prepričala s svojo subtilnostjo. Za popolno postavo, nežnim obrazom in simpatičnostjo se skriva izjemno širok diapazon čustev, ki jih zna prenesti tudi na kamero. Svojo novo vlogo je vzela zelo resno in na snemanju me je že nekajkrat zelo pozitivno presenetila, saj je hitro vstopila v prizore, ki nosijo čustveni naboj in stanja, zahtevna tudi za profesionalne igralce. Navzven je zelo mirna, včasih malo skrivnostna, a ko se nasmehne, se ji preprosto moraš nasmehniti nazaj,« je poln pohval zanjo.

instagram