Zabava

Maruša se je zgrudila od bolečin!

ns
27. 10. 2015, 06.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tekmovalka resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek Maruša je v zadnjem obdobju šibkega zdravja. Sinoči je dosegla še en vrhunec svojih zdravstvenih težav, saj se je med pomivanjem posode zrušila od bolečin.

Planet TV
Maruša in Faki

Tekmovalka Maruša, ki je posestvo kmetije prejšnji teden že zapustila zaradi urgentnega obiska zdravnika, se je včeraj zjutraj spet slabo počutila in je že navsezgodaj zjutraj jokala kot dež. In prav to je bil tudi razlog, da sta se sprla s fantom Fakijem. Pri pomivanju posode pa se je od bolečin zrušila, in zato je Barbara na pomoč poklicala Fakija. Faki jo v naročju odnesel v hišo hlapcev in priznal, da mu Maruša ni jasno povedala, da ima krče, in zato je obžaloval, da sta se zjutraj zaradi tega sprla.

A očitno bo ta zgodba še naprej dobivala nove razplete, saj, kot kaže, Maruša ne misli popustiti pri svoji trmi in svojih stališčih, pa četudi jo zdravstveno stanje še kako muči.

Planet TV

Medtem ko se en del prebivalcev kmetije ukvarja z Marušo in njenim zdravjem, pa je Majino obnašanje načelo živce gospode. Dominika bi ostale rada prepričala, da se je znebijo, zato je Barbaro odpeljala na samo in ji predlagala, da bi se znebili Maje, saj tudi Barbara meni, da Majino obnašanje ni primerno in da to ne pelje nikamor.