Zanimivosti

Horoskop za torek, 27. oktobra 2015

R.T.
27. 10. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Primanjkuje vam časa in potrpežljivosti, da bi se ukvarjali z vsem, kar ste si zastavili. Ovira vas preveč ljudi, ki vam niso preveč podobni in vas samo vznemirjajo.
BIK – Neodgovornost drugih vas jezi, posebno ko gre za izredno resna vprašanja. Tudi v ljubezni se nikar ne zapletajte preveč z osebo, ki se je večkrat izkazala kot muhasta ali nezanesljiva.
DVOJČKA – Povezovanje z drugimi bo ustvarilo veliko toplih občutkov in možnost še večjega zbliževanja. Imate sposobnost svojo oblast uskladiti s svojo prijaznostjo, zato to tudi izkoristite.
RAK – Doma ne sproščajte svojih napetosti na partnerju, sploh ne s prepiri, ki ne vodijo nikamor. Ne izgubljajte živcev, ko se dogodki ne odvijajo tako, kot ste si zamislili.
LEV – Ne ustrašite se izzivov, veliko moči boste imeli za spopadanje z njimi, predvsem pa se začnite zavedati lastne vrednosti in jo unovčevati. Za protiutež poslovnim stresom poskrbite za sprostitev.
DEVICA – Na potovanju boste uspešni, tudi če je povezano z delom. Vsekakor pa si omislite tudi nekaj več prostega časa. Ne oklevajte z nekim vprašanjem, posebno v službi.
TEHTNICA  Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kot ste jih imeli v preteklosti, in se jih držali do konca. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj adrenalina.
ŠKORPIJON – Vsem pokažite, da ste vsak trenutek pripravljeni prevzeti vsako nalogo, ki vam jo bodo odredili nadrejeni. Naj vas ne bo strah biti popolnoma očitni glede tega. Uspeli boste!
STRELEC – Na delovnem mestu bo naporno, saj boste morali dogajanje ves čas pozorno spremljati. Pazite se tistih, ki čakajo, da naredite napako, zaupajte sebi in ljudem, na katere niste vezani službeno.
KOZOROG – Uredite vse dokumente, nihče vas ne bo čakal. Na marsikaj boste gledali bolj lahkotno, sicer pazite, da vsaj pri študiju ali delovnih nalogah ne bi preveč zamujali.
VODNAR – Situacijo, ki je nastala, morate umiriti, predvsem pa morate spoznati svoje meje. Medtem ko rešujete tuje probleme, so vaši lastni postavljeni na stranski tir.
RIBI – Odzivajte se diplomatsko in poskusite najti srednjo pot, prepir se vam ne bi izplačal. V partnerstvu boste pogrevali stare zadeve, želeli boste slišati obljube, ki jih sami ne boste dali.