Zanimivosti

Jakobu podarili sredstva za terapije

U.R.
26. 10. 2015, 19.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Stisk je vse več, žalostnih zgodb tudi. Zato je v veselje prebrati vsakršno spodbudno in ganljivo zgodbo, v kateri so težke preizkušnje vsaj za trenutek lažje. Predvsem takrat, ko gre za iskrive otroške oči. Lepo je tudi, ko slovenska podjetja delček svojega uspeha delijo s pomoči potrebnimi.

facebook
Tanja Skaza je obdarila Jakoba Mravljaka.

Ganljiva zgodba tokrat prihaja iz uspešnega in rastočega podjetja Plastika Skaza, prejemnika zlate gazele 2014 in regijske gazele 2015. Tanja Skaza, direktorica Plastike Skaza, je dečku Jakobu iz družine Diane in Aleksandra Mravljaka podarila sredstva za terapije.

Facebook
Tanja Skaza: „Tudi sama sem mati dveh otrok in vem, da ni večje ljubezni, kot je ljubezen do svojih otrok.“

DRUŽINA, POLNA LJUBEZNI IN TOPLINE

Mali Jakob trpi za epilepsijo in zaostankom v razvoju, zato pri svojih treh letih še vedno ne govori in ne hodi. »Mravljakovi so zelo ljubeča in skrbna družina. Ne manjka jim topline in ljubezni, so pa terapije tiste, ki zahtevajo velik finančen vložek, zato predstavljajo veliko težavo. Tu smo jim z veseljem priskočili na pomoč in njihova zgodba me je res ganila. Tudi sama sem mati dveh otrok in vem, da ni večje ljubezni, kot je ljubezen do svojih otrok, in da bi za otroke vsak naredil vse,« je ob tej priložnosti povedala Tanja Skaza, ki se sicer ponaša tudi z nazivom mlade menedžerke leta in fatalne ženske 2014.

youtube
Mravljakovi so zelo ljubeča in skrbna družina.

KLICEV NA POMOČ VSE VEČ

V podjetju Plastika Skaza se zavedajo, da je finančnih stisk danes res veliko, saj dnevno dobivajo prošnje za pomoč, vendar se na vse žal ne morejo odzvati. »Če bo vsak, ki lahko, pomagal malo, bomo lahko osrečili več ljudi,« dodaja Skazova.