Občutljiva lepotica

Zajčica Anja iskreno o nosečnosti

Teja Pelko
6. 12. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Playboyeva zajčica s svojim izbrancem, podjetnikom Mariem Pejčičem, v prvi polovici naslednjega leta pričakuje prvega otroka.

Marko Vavpotič / M24.si
Anja in Mario bosta kmalu zibala.

»Več kot tri mesece mi je bilo neznansko slabo in sem bruhala cele tedne, štirikrat sem za nekaj dni obiskala tudi bolnišnico, da so mi dali infuzijo in vse snovi, ki so mi primanjkovale. Zdaj mi je sicer še vedno ves čas slabo, vendar vsaj ne bruham več toliko, tako da sem se vrnila med žive,« nam je razkrila Anja. Rok poroda ima 18. aprila, na isti dan, kot je rojena njena mati.

Marko Vavpotič / M24.si
Lepotici se je nosečniški trebušček šele zdaj začel poznati.

Spola še ne ve

Spol otroka bo zvedela na naslednjem pregledu, česar se s fantom že zelo veselita. Zato do zdaj za potomca tudi še nista ničesar kupovala, saj ne vesta, katero barvo izbrati. Se pa temnolaska tega zelo veseli, saj sta se z Mariem ravnokar preselila v novo, veliko večje stanovanje, kjer sta za otročka že določila sobico, ki zdaj čaka, da jo opremita. Imena zanj še nimata. »Izbire imena sva se najprej lotila, ko sva izvedela za nosečnost, pa se nikakor nisva mogla odločiti za nobenega. Čakava, da izveva spol, potem bo vsaj pol lažje,« nam je v smehu dejala Anja.

Roditi namerava po naravni poti

Kje bo rodila, še ne ve. »Pogovarjala sva se o tem, da bi šla rodit v Postojno, ker pravijo, da so tam veliko bolj prijazni in se ti bolj posvetijo. Jaz sem bolj občutljive vrste in po mojih dosedanjih vtisih o ljubljanski bolnišnici mislim, da bi se znala kar zjokati ob kakšnih grobih sestrah. (smeh) Po drugi strani pa pravijo, da če pride do kakšnih zapletov, vedno iz povsod kličejo ljubljansko porodnišnico, tako da še nisem čisto odločena. Bi pa rada rodila po naravni poti. Z vsemi protibolečinskimi možnostmi, kar jih je, ampak po naravni poti,« je še razkrila lepotica.

Novega družinskega člana se zelo veselijo tudi Anjini in Marijevi starši, kar bodočima staršema veliko pomeni.  

Ob porodu bo prisoten tudi fant

Mario bo ob porodu prisoten, ga je pa morala Anja o tem kar dolgo prepričevati. »Morala sem mu dati obljubo, za katero upam, da jo bom lahko držala: da ne bo videl ničesar, česar noče videti. (smeh) Meni bo neskončno veliko pomenilo, da me bo držal za roko skozi to izkušnjo,« nam je zaupala Anja.

Boji se, da bo do otroka preveč popustljiva

Ob tem, da bo postala mamica, se veseli ogromno stvari, najbolj pa morda tega, da bo nekomu to, kar je njena mama njej. »Da bom občutila to brezpogojno, večno ljubezen in da bo nekdo to čutil do mene. Kakšna mamica bom, pa v resnici nimam pojma. To je zame še čisto neodkrito področje. Najbližje mamici, kar sem kadarkoli bila, je moj odnos z mojo kužiko, in če sklepamo po tem, se bojim, da bom čisto preveč popustljiva. (smeh) Potrudila se bom biti najboljša, kar sem lahko, sem pa prepričana, da bova z otročičkom drug drugega veliko naučila, in računam tudi na to, da me bo prav on naučil biti mamica,« nam je še dejala Anja.