Zabava

Angelina Jolie: Za otroke se bo borila do konca

A.K.
6. 12. 2016, 11.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kaj nov razplet na sodišču pomeni za Brada?

Profimedia
Ko sta ločitev oznanila najvplivnejša zakonca Brad Pitt in Angelina Jolie, se je ustavil svet.

Angelina Jolie se z Bradom Pittom že od oktobra bori za skrbništvo nad njunimi šestimi otroki, vse odkar je igralka vložila ločitvene papirje na sodišče. V začetku družinske drame in kaosa je Angelina želela popolnoma izločiti Brada iz njenega življenja in življenja njunih otrok, nato pa sta se prek sodišča dogovorila, kdo bo imel začasno skrbništvo nad otroki, kako bodo potekali obiski in da bo Brad moral hoditi k terapevtu, najprej sam, nato z otroki.

Brad se od takrat bori in dela vse po Angelininih zahtevah, da bi le ostal prisoten oče v življenju Maddoxa, Paxa, Zahare, Knoxa Vivienne in Shiloh.

26. oktobra sta podpisala sporazum, v katerem ima začasno skrbništvo Angie, vendar ga je sodnik podpisal šele 2. decembra. V sporazumu se Brad obvezuje, da bo enkrat tedensko hodil k psihoterapevtu na individualno srečanje, enkrat tedensko na skupinsko srečanje z otroki, privolil pa je tudi v tedenska testiranja za alkohol in droge, ki jih bo doktor izvajal nenapovedano. Njuna komunikacija poteka izključno preko strokovnjakov, ki pa jima zagotavljajo popolno zaupnost.

Čeprav je minilo od oktobra že precej časa, ima Angelina še vedno skrbništvo nad otroki, s sodnikovim podpisom pa dogovor še vedno velja.