Nespodobna Madonna

Spogledovala se je z bivšim in pred vsemi razširila noge

D. B.
5. 12. 2016, 13.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Priljubljena pevka Madonna se je spogledovala s svojim nekdanjim soprogom, med koncertom pa z nespodobnimi pozami presenetila oboževalce.

Profiemdia
Pevka je med svojim nastopom na odru na presenečenje svojih oboževalcev večkrat na široko razširi noge in pokaže preveč.

Supermodel in igralka Karolina Kurkova je na instagramu objavila fotografije, na katerih se priljubljena pevka Madonna spogleduje s svojim nekdanjim možem in igralcem Seanom Pennom ter med koncertom v Miamiju preseneti svoje oboževalce, ko na široko razširi noge in pokaže preveč.

Profimedia
Takole je presenetila enega od svojih oboževalcev pop kraljica.

Madonna je v petek zvečer nastopila v hotelu Faena v Miamiju. Na koncertu, ki je bil del družabnega dogodka Art Basel, so prišli tudi Sean Penn, Arianna Grande, Chris Rock in James Corden. Na videoposnetku, ki ga je na instagramu objavila Karolina Kurkova, se priljubljena pevka na dražbi spogleduje s svojim nekdanjim možem Seanom Pennom ter mu v določenem trenutku celo obljubi, da se bo ponovno poročila z njim, če bo za določeno umetnino ponudil 150 tisoč dolarjev. Kasneje pa pevka med svojim nastopom na odru na presenečenje svojih oboževalcev večkrat na široko razširi noge in pokaže preveč.

Profimedia
Na videoposnetku, ki ga je na instagramu objavila Karolina Kurkova, se priljubljena pevka na dražbi spogleduje s svojim nekdanjim možem Seanom Pennom.

Med omenjeno prireditvijo je Madonna zbrala tudi 7,5 milijona dolarjev za svojo dobrodelno organizacijo, ki pomaga sirotam v Malaviju. Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez kritik na račun novoizvoljenega ameriškega predsednika Donalda Trumpa

Profimedia
Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez kritik na račun novoizvoljenega ameriškega predsednika Donalda Trumpa.