Obdarovanje

S čim zvezdniki za božič razvajajo svoje bližnje?

D. B.
5. 12. 2016, 11.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Izbrskali smo kakšna darila zvezdniki podarjajo svojim najbližjim - morda med njimi najdete tudi kaj, kar vas bo navdihnilo.

Profimedia
David in Victoria Beckham

David Beckham za svojo ženo Victorio

V središču javnosti sta že 20 let, pohvalita pa se lahko s kar 470 milijoni funtov na računu. Vendar to še ne pomeni, da darila jemljeta za nekaj povsem samoumevnega.

David je lanski božič razlagal, da Victoria glede božičnih daril ni preveč zahtevna. Na vrhu njenega božičnega seznama želja so običajno udobna oblačila za dom in prosti čas. Victoria je navdušena nad pižamami oblikovalke Olivie von Halle, katerih cene se gibajo okoli 350 funtov. Zakaj vas ne bi navdihnila Victoria? Za božič boste blesteli v satenasti halji, pa še sproščeno se boste počutili. 

Profimedia
John Legend in Chrissy Teigen

John Legend za ženo Chrissy Teigen

Chrissy je ljubiteljica sirov. Velik kolut parmezana Parmigiano-Reggiano, ki velja za specialiteto, ji je lani kupil njen partner John Legend. 

Če imate doma navdušenca nad siri, si lahko omislite tudi nože ali desko za rezanje sira.

Profimedia
Kanye West in Kim Kardashian

Kanye West za Kim Kardashian

Po tem ko je poslal svojo asistentko po nakupih v Italijo, je svojo Kim na božično jutro osrečil s kar 150 darili, tudi s torbico Hermes Birkin, ki jo je poslikal George Condo.

Imate doma modnega navdušenca? Potem izberite katero izmed ženskih torbic ali drug modni dodatek.

Profimedia
Ryan Reynolds in Blake Lively

Ryan Reynolds za svojo ženo Blake Lively

Blake velja za eno najlepših žensk v Hollywoodu. Pa mora zaradi tega Ryan Reynolds iskati redke diamante ali omejene izdaje super avtomobilov? Pravzaprav, ne.

Blake – ki je mama dveh otrok – je povedala, da ima rada darila, ki so izdelana s pozornostjo: »Ali je fotografija ali družinski video, dišava ali nekaj, kar lahko skuhaš. Samo, da je nekaj več kot le materialna stvar.«

Zakaj ne bi sledili Ryanu in si omislili nekaj osebnega? Družinski album za vašo mamo ali pa doma narejeno družinsko drevo za babico ter kolaž romantike za vašo ženo?

Profimedia
Gerard Butler

Gerard Butler za svojo mamo Margaret

Gerard Butlerju si je za svoje najdražje, tudi za svojo mamo Margaret, za božič omislil parfume. Iščete nekaj, kar bi dišalo od nebes? Potem vam ni treba dlje kot na splet, da izberite dišavo, ki je vaši dami prav posebna. 

Profimedia
Kelly Rowland

Kelly Rowland za svojo najboljšo prijateljico Beyoncé 

Kdo ne mara svojih prijateljev in banje, v kateri se lahko sprosti v dišečih milnatih mehurčkih. Kelly Rowland je na primer hčeri svoje najboljše prijateljice Beyoncé Blue Ivy kupila 5 tisoč dolarjev vredno kopalno kad, okrašeno s kristali.

Kakorkoli, čeprav morda doma nimate super zvezdnika, ki bi ga morali obdariti na takšen način, lahko še vedno svojim prijateljem privoščite kozmetiko, s katero se bodo razvajali med kopanjem v banji.

Profimedia
Miranda Kerr je noseča.

Miranda Kerr zase

Viktorijin angelček ima na svojem seznamu bivših tudi Orlanda Blooma in želi ostati v formi, saj se dobro zaveda vrednost svojega videza. Če imate tudi sami doma dekle, ki si želi ostati v formi tako kot Miranda, izberite katerega izmed športnih pripomočkov, kot so športne hlače, ura in podobno.