Zabava

Avdićeva »tamala« je zajčica

mv
2. 7. 2015, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Jabolko ne pade daleč od drevesa, v primeru družine Avdić pa ne daleč od odra. Mlajša sestra Denisa Avdića si je namreč tako zelo želela po stopinjah starejšega brata, da se je prek različnih lepotnih naslovov dokopala do statusa zapeljive zajčice!

Facebook

Iris Avdić smo prvič spoznali pred nekaj leti, ko so se v eni od rumenih revij pojavile njene zapeljive fotografije. Takrat 17-letna dijakinja je dvignila kar nekaj prahu in doživela tudi kritike slavnega brata, ki je upal, da bo njegova sestra z leti spoznala, kaj je ženska lepota, in našla fotografa, ki bo to dostojno pokazal.

Danes, dve leti pozneje, je Iris postavna 19-letnica, ki ubira svojo pot v medijskem svetu. Po uspešni predstavitvi na izboru za mis Zemlje je podjetna Iris organizirala lepotno tekmovanje za manjša dekleta, ki so v modnem svetu navadno spregledana, ponosno pa zastopa tudi barve slovenske moške revije kot ena najmlajših zajčic.

Facebook

Denis sestro menda podpira pri njenih odločitvah, priznal pa je, da se Iris tako kot on ne ukvarja z mnenji drugih. Sledi svojim sanjam in se ne ozira na kritičnost javnosti. To je nedvomno eden najbolj pomembnih nasvetov, ki ga je prejela od svojega starejšega brata.