Namesto snega zapadel dež

Nina v božičnem raju doživela neprijetno presenečenje!

D. B.
7. 12. 2016, 11.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Priljubljena pevka Nina Donelli je posnela prelepo božično balado Božić je tu, na snemanju videospota pa ni šlo vse po načrtih.

Aleš Bravničar

Priljubljena pevka Nina Donelli je svoje oboževalce presenetila s prelepo božično balado z naslovom Božić je tu. »Odločila sem se, da svoje oboževalce presenetim s pesmijo, saj je glasba tisto, kar nas najbolj povezuje. December je za mene najbolj poseben čas v letu. Ljudje so veseli, v zraku je neka posebna energija, se mi zdi, da za nekaj časa pozabimo na probleme in smo samo srečni. Spomnim se, kako sem kot majhna deklica odštevala dneve do božiča in se veselila daril. To je občutek, ki ga nikoli ne želim pozabiti,« je povedala pevka. 

Božični raj z otroci

Videospot za pesem je Nina posnela v hrvaškem mestu Čazma, ki je s pomočjo družine Salaj postalo eno najlepše okrašenih mest v Evropi, pevka pa ga je opisala kot pravi božični raj. »Vsi smo bili očarani nad tem, kako je vse lepo okrašeno. Na snemanju spota so se mi pridružili tudi otroci iz pevskega zbora osnovne šole Čazma, in moram reči, da je bilo zares zabavno,« je bila navdušena. To je bilo Ninino prvo snemanje z otroki in kot pravi pevka, ki se lahko na spletu pohvali z več kot milijonom ogledov njenih videospotov, je tudi zares uživala. »Seveda snemanje spota skoraj nikoli ne gre po planu, tako nas je prvič presenetil dež pa smo morali snemanje spota prestaviti. Ko bi vsaj namesto dežja zapadel sneg, ampak to bi bilo pa že preveč popolno (smeh),« je še dodala.