Zabava

Kaos in prepiri v družini Kardashian

A.K.
7. 12. 2016, 10.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Hudi prepiri v družini Kardashian-Jenner še vedno niso končani.

Profimedia

Tokrat Radar Online poroča, da najbolj znani članici družine, Kim in Kylie, sploh ne govorita druga z drugo. »Od Kiminega ropa v Parizu naprej je Kylie čisto vseeno, kaj se dogaja z njeno sestro. Videti je, da v življenju ne želi ničesar drugega kot le slavo, njen cilj je, da postane bolj slavna kot njene sestre, a to se verjetno še lep čas ne bo zgodilo,« je neznani vir povedal za ameriški portal.

Profimedia

Najmlajša članica Kar-Jennerjev je že lansko leto želela imeti svoj šov s sestro Kendall, v ospredje pa bi postavila njeno zvezo z raperjem Tygo (27). Dobila je zavrnitev, še naprej pa snemajo šov Keeping Up With the Kardashians.

»Kylie je zopet poskusila doseči svoje, vendar so jo spet zavrnili,« je še pojasnil vir. »Kylie je zelo lačna slave. Odločena je, da bo pridobila več sledilcev na družbenih omrežjih, v svojem tekmovanju mora premagati vsaj člane njene družine.«

Čeprav si najstnica želi drugače, še vedno zaostaja za sestro Kim za kar osem milijonov sledilcev, za zdaj jih ima približno 80 milijonov.

K napetosti v družini pa je pripomogla tudi Kris Jenner, mama slavnih deklet, ko je objavila družinsko zvočno božično kartico, kjer sta manjkali Kylie in Kendall.