Brez zapletov ni šlo

Zapeljive Učiteljice mokre kot miši

D. B.
7. 12. 2016, 11.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Učiteljice so tokrat zamenjale vloge, za svoje oboževalce pa so posnele dve pesmi.

Osebni arhiv
Učiteljice

Dekleta iz skupine Učiteljice v teh dneh predstavljajo kar dve novi pesmi, pod kateri se podpisujeta avtorja številnih uspešnic Dušan Bačić in Bojan Dragojević.

V pesmi z naslovom Karamela so dekleta zamenjale svoje vloge. Ana Vurcer, ki je edina Slovenka v skupini in igra violino, je tokrat pokazala, da ji prsti gladko tečejo tudi po klavirju. Največja novost pa je ta, da so se kot glavni vokal prvič predstavile vse tri.

Povsem drugačna od omenjene skladbe pa je pesem Na stanu. "Enostavno se nismo mogle odločiti, katera pesem nam je bolj všeč in katera nam je ljubša, pa smo posnele obe in jih podarile naši publiki," je povedala Matea Tisaj, ki je v skupini glavni vokal.

Za obe pesmi so Učiteljice posnele tudi videospota, s katerima so dekleta več kot zadovoljna. Seveda pa brez zapletov ni šlo: "Na snemanju smo bile mokre kot miši," je razkrila Silvia Ivić, ki v skupini igra tamburico. "Videli boste, da smo v spotu za pesem Na stanu imele pravo poplavo, a mislim, da se je splačalo," pa je dodala Ana.