Kris Jenner

FOTO: Mama Kardashian upihnila 61 svečk!

bp
9. 11. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ko gre za slavno šefico resničnostne družine Kardashian, Kris Jenner, ni govora o nobeni skromnosti, še posebej ko praznuje rojstni dan.

Profimedia
Solze sreče so ji tekle po obrazu, ko so ji čestitali otroci.

Ko je lani praznovala okrogli jubilej, so ji vse slavne hčerke Kardashian pripravile nepozabno zabavo v stilu Velikega Gatsbyja, s čimer so vsem, ki natolcujejo, da ne znajo ničesar narediti same, zaprle usta. Njihove zabave so vedno v znamenju prestiža, seznam povabljencev pa je poln zvezdniških imen. In tako je bilo tudi na praznovanju Krisinega 61. rojstnega dne. Na slavju v priznani restavraciji so se ji pridružili njen fant Corey Gamble, hčerka Kourtney Kardashian, Chrissy Teigen in John Legend, Jonathan Cheban ter Krisin dolgoletni prijatelj Simon Huck. Slavna mama je za praznovanje oblekla eleganten bel kostim, Kourtney in Chrissy pa sta v seksi opravah razkazovali svoje ženske čare.

Facebook
Na praznovanju niso manjkali Kourtney Kardashian, Chrissy Teigen in John Legend, Jonathan Cheban ter Krisin dolgoletni prijatelj Simon Huck.

Kim še vedno zavita v molk

In ko so že vsi pričakovali, da se bo na zabavi pojavila Kim, je sledilo razočaranje – ta je še vedno zavita v molk, saj še kar preboleva travmatično izkušnjo, ki jo je doživela med pariškim ropom. A če se nekateri otroci Kris Jenner niso udeležili slavja, še ne pomeni, da so pozabili na svojo mamo. Kim ji je podarila čisto unikaten rojstnodnevni kimoji, sin Rob jo je v hiši presenetil z velikim napisom z baloni, Khloe pa ji je namenila lepe besede, ki so jo ganile so solz: »Vse najboljše, mama! Moja največja želja je, da odrastem v takšno super mamo, kot si ti. Hvala, da si zmeraj na razpolago vsakemu izmed nas. Ti si moj angel. Rada te imam.« Kris je presrečna, da ima okoli sebe ljudi, ki jo tako neizmerno cenijo in ljubijo.