ZVEZDNIKI

"Smo le marmelada med Trumpovimi ritnicami"

D. B.
9. 11. 2016, 09.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Liberalne zvezdnice nad Trumpovo zmago niso navdušene. Kaj so povedale o novem ameriškem presedniku?

zimbio
Madonna

Donald Trump bo, kot vse kaže, postal predsednik ZDA. Liberalni zvezdniki pa nad njim niso preveč navdušeni. Ob njegove nestrpne izjave in politiko so se na družabnem omrežju večkrat spotaknile  Madonna, ShakiraMiley Cyrus in Demi Lovato.   

Madonna je pokazala, kako "zelo spoštuje" Donalda Trumpa, ko je svojemu 11-letnemu sinu za rojstni dan kupila piñato v podobi Trumpa (lutko, v katero otroci med igro udarjajo s palicami). Poleg tega je na tviterju stopila v bran svoji prijateljici, igralki in voditeljici Rosie O’Donnell, ko jo je Trump žalil in jo med drugim označil za prašiča. »Ne šalite se z mojo punco,« je tvitnila, »če se šalite z njo, se tudi z menoj. Krutost nikogar ne naredi za zmagovalca,« je dejala. 

Profimedia
Shakira

Shakira je Trumpovo politiko označila z besedami: »Nihče, ki živi v tem stoletju, ne bi smel biti tako ignorantski.« 

Profimedia
Miley Cyrus je bila pretresena zaradi fotografij z lova na divje živali.

Miley Cyrus je objavila selfie, na katerem joče, po tem, ko sta sinova Donalda Trumpa objavila fotografije z lova na divje živali. »Smo le j... marmelada med njegovimi bogatimi ritnicami. Odkrito, j... to sranje, preselila se bom, če bo to moj predsednik!«

Profimedia
Demi Lovato

Pevka Demi Lovato je o Trumpu med drugim zapisala: »Živimo v svetu, obsedenem s slavo ... Prosim ne izvolite ga za predsednika.« 

Profimedia
Ellie Goulding

Ellie Goulding je Trumpa označila za »ogabnega«, marca pa je zapisala: »To o Trumpu je postalo zelo resno .. Ne želim si, da se že zdaj zgodi apokalipsa,« je dejala.

Igralec Chris Evans je na svojem Twitterju med drugim zapisal: "To je sramota za Ameriko. Dovolili ste, da sovražnik vodi naš narod. Dovolili ste, da nasilnež določa našo smer. Zelo sem razočaran."

Razočarane so tudi slavne sestre Kardashian, Khloe Kardashian je na Facebooku zapisala, da je takšen razplet dogodkov naravnost katastrofalen. Legendarna Cher je že pred meseci napovedala, da se bo preselila na Jupiter, če bo zmagal Trump. Barbra Streisand pa, da bo zaprosila katerokoli državo na svetu, da bi ji dovolili bivanje v njej.

A to še ne pomeni, da razvpiti Donald Trump nima svojih slavnih podpornikov. Med njimi so tako igralec Stephen Baldwin, boksar Mike Tyson in celo oče igralke Angeline Jolie, igralec Jon Voight. Na seznamu pa so še košarkar Denis Rodman, glasbenik Kid Rock in številni drugi.