Veliko slavje

FOTO: Rojstnodnevni žur znane barovke Sanje

bp
8. 11. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

S svojo srčnostjo, odkritostjo in širokim nasmehom nas je Sanja Kerić omrežila že v resničnostnem šovu Bar. Da to še vedno velja, je še enkrat dokazala na svoji rojstnodnevni zabavi.

Mediaspeed
Nekdanja zvezdnica resničnostnega šova dopolnila 30 let.

Tekmovalka resničnostnega šova Bar Sanja Kerić, ki je v šovu na Planet TV pustila velik pečat, je konec oktobra dopolnila okroglih 30 let, veliko zabavo pa je pripravila minuli vikend. Na veliko rojstnodnevno zabavo na Belvederju pri Izoli je želel priti marsikdo, a je Sanja tokrat povabila le izbrane prijatelje. »Čestitaaamm!! Če bereš to vabilo, si eden izmed srečnežev, ki je vabljen na mojo 30-ko!!!« se je glasilo vabilo na veliko slavje, kjer je bil večer v znamenju Sanje.

ns
Zmagovalec Bara Črt Banko v družbi Edi DJ-a in MC Malika

Na zabavi smo opazili kar nekaj znanih obrazov, ki so sproščeno uživali na plesišču, kjer sta za glasbo skrbela odlična Edi DJ in MC Malik. Točno ob polnoči pa je na vrsto prišla torta velikanka in seveda čestitke za slavljenko; ta je med drugim od prijateljev dobila potovanje v Pariz in Disneyland, kar je bila njena dolgoletna želja. »Hotela sem nepozabno zabavo in sem jo tudi dobila. Vse je bilo tako, kot sem si zamislila, in sem vesela, da so se vsi zabavali skupaj z mano,« je povedala slavljenka, v šali pa pravi, da si bo odpočila od organizacije zabav … vsaj do prihodnjega leta.