Kmetija: Nov začetek

Anna: »Popolnoma sem uničena! Umrla mi je duša!«

bp
8. 11. 2016, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Anna je popolnoma v šoku in se počuti, kot bi njena duša umrla.

Planet TV
Ne more se sprijazniti z dejstvom, da bo zdaj sodelovala z družino, proti kateri se je doslej borila in jo redno premagovala.

Tekmovalce šova Kmetija: Nov začetek je po zadnjem spopadu v areni, po kateri se je od boja za 50 tisoč evrov morala posloviti Klavdija, čakalo še eno presenečenje. Jasna se je namreč vrnila na posestvo in zmagovalki dvoboja naložila nalogo, da mora iz nasprotne skupine izbrati nekoga, ki se bo pridružil njihovi družini. Izbrala je Anno in s tem poskrbela za kar nekaj začudenja.

Razložila je, da se je tako odločila tudi zato, ker bo imela tako lažje delo pri naslednjem izboru prvih dvobojevalcev. Vsega skupaj pa ni najbolje prenesla Anna in je psihično povsem na tleh. »Ne morem se sprijazniti z dejstvom, da bom zdaj sodelovala z družino, proti kateri sem se doslej borila in jo redno premagovala. Popolnoma sem uničena. Lahko rečem, da so mi ubili dušo!« je vsa v šoku komentirala Anna, ki ji ni pomagala niti tolažba sotekmovalcev, poleg tega ima zdaj občutek, da je bil ves njen trud do takrat zaman.