Mark Cavazza

Po stopinjah svojega dedka in očeta

mv
16. 9. 2016, 18.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, dokazuje mladi Mark Jacob Cavazza, sin Sebastijana Cavazze, ki je zrasel v postavnega mladeniča, ki samozavestno stopa po stopinjah svojih slavnih sorodnikov.

Marko Ocepek
Mark je zelo podoben svojemu dedku Borisu, njegovo srce pa trenutno pripada simpatični Sari.rk Cavazza- foto 2

Sedemnajstletni Mark Jacob, ki ni podoben le očetu Sebastijanu, ampak še bolj svojemu dedku Borisu, se trenutno preizkuša v glasbi, kjer nastopa pod umetniškim imenom Vazz. Nedavno je posnel pesem Ogledalo družbe, rap pa je trenutno njegova največja strast, čeprav se dobro znajde tudi na gledaliških odrih.

facebook
Najstnik je predan raper, ki nastopa pod umetniškim imenom Vazz.

Po dedku in očetu je nasledil tudi markanten videz, ki ga s pridom izkorišča tudi pri dekletih. Menda velja za pravega osvajalca ženskih src, a njegovo je trenutno oddano simpatični Sari Ivanov, s katero se rad zabava tudi v ljubljanskih klubih.

Talentiran in priden v šoli

Mark pa ni edini potomec generacije Cavazza, ki privablja ženske poglede. Tudi njegov starejši brat Luka Pascal je pravi šarmantnež. Letos je končal gimnazijo ter se za leto dni podal na pot okoli sveta.

facebook
Ljubezen do glasbe redno združuje tudi z vestnostjo v šoli.

Sebastijan je na oba sinova iz prvega zakona zelo ponosen, saj nista le izjemno talentirana, ampak tudi pridna šolarja. Mark je tako priznal, da se zaveda, da če bo priden v šoli, bo lahko posnel svojo prvo ploščo, in vse kaže, da se je potrudil za svoje sanje, saj pospešeno pripravlja nove pesmi in nastopa, kjer le lahko.

Tako je družina Cavazza poskrbela tudi za mlajše generacije deklet, ki bodo lahko vzdihovala za šarmantnimi mladimi predstavniki znanih Slovencev.