Dobra novica

Njegova hči bo šla na operacijo nog

b.p.
16. 9. 2016, 14.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Marjan Beranič je sporočil veselo novico, da je ZZZS odobril del posega, s katerim bo njegova hčerka Lana lahko končno zaživela normalno življenje.

Planet TV
Po naših podatkih naj bi Lano operirali decembra, vendar čakajo še na dokončno potrditev.

Prvi izpadli tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek, Marjan Beranič, je od včeraj naprej nasmejan do ušes. Čeprav je prvi izpadel iz šova, je zaradi prepoznavnosti uspešno zbiral denar za 114.000 dolarjev vredno operacijo stopal svoje hčerke Lane.

"Če Slovenija ne bi vstala in dihala z nami, se to verjetno ne bi zgodilo. Hvala vam!"

Razveselili pa so jih tudi na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije, saj bodo krili del nujno potrebne operacije za malo Lano na inštitutu dr. Paley v medicinskem centru St. Mary na Floridi, da bo lahko potem obula čevlje normalni velikosti.

Po naših podatkih naj bi imela Lana operacijo decembra letos, vendar čakajo še na dokončno potrditev. Onstran luže bodo ostali štiri tedne, saj po operaciji sledijo terapije in tudi počitek. Stroški bivanja so za družino veliki, saj zavarovalnica ne krije letalskih vozovnic in bivanja, zato bodo zbrani denar porabili za te stvari. »Če Slovenija ne bi vstala in dihala z nami, se to verjetno ne bi zgodilo. Hvala vam!« je sporočil Marjan, ki bo z družino še naprej zbiral sredstva za malo Lano, za katero so do zdaj zbrali že 10.000 evrov.