KMETIJA: NOV ZAČETEK

Franc: »Seks z mladimi dekleti te pomladi!«

bp
16. 9. 2016, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Tekmovalec Franc še vedno ni okreval po poškodbi, vseeno pa mu tekmovalci ne bodo pustili, da bi poškodbo izkoristil za obstanek na posestvu. On pa bolj kot na šov misli na seks.

planet tv
Franc je priznal, da ga prav seks ohranja mladega in da je tovrstno sproščanje pomembno, če hoče moški ostati zdrav.

Pri zajtrku so tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek začeli razpravljali tudi o Francu in njegovi poškodbi. V nezgodi s kravo jo je Franc pošteno skupil in je praktično prikovan na posteljo. Čeprav večina sočustvuje z njim, pa menijo, da bi bilo zanj in za vse ostale najbolje, da bi odšel s posestva. Nekaterim se zdi nekoliko nemoralno, da bi Franca v takem stanju poslali v areno, po drugi strani pa se jim ne zdi prav, da bi Franc na račun poškodbe postal nedotakljiv in se tako »šlepal« iz tedna v teden. Matjaž je sicer priznal, da bi Franca, če bi se sam počutil ogroženega, v vsak primeru izzval na dvoboj in si tako podaljšal bivanje na posestvu.

Seks z mladenkami

Vse kaže, da Franc sam pri sebi hitreje okreva, kot se zdi, saj je priznal, da se že počuti nekoliko bolje, in že je začel zbijati šale. Dekletom je dal tudi nekaj po njegovem mnenju koristnih nasvetov za boljše spolno življenje. Franc se je med drugim iz bolniške postelje premaknil na svež zrak, kar mu je več kot očitno pomagalo. Poleg fizičnih bolečin se namreč v zadnjih nekaj dneh tudi psihično ni počutil najbolje.

Ko je stopil iz sobe, je takoj začel dajati nauke o seksu. Povedal je, da te prav seks ohranja mladega in da je tovrstno sproščanje pomembno, če hoče moški ostati zdrav. Prav zaradi tega večina meni, da bi Franc moral v boj za obstanek, saj ne more biti večno »poškodovan«.