Tretji otrok

Julija Kramar znova noseča

mv
15. 9. 2016, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Julijo Kramar Bajt smo Slovenci spoznali kot zmagovalko druge sezone šova Slovenija ima talent, ko je vse ganila s svojo žalostno zgodbo, a njeno življenje se je v zadnjih letih obrnilo precej na bolje.

Facebook
Julija je že tretjič noseča, po dveh hčerkah pa vse kaže na to, da pod srcem nosi dečka.

Julija se je ponovno poročila, javnosti pa je pred dnevi razkrila, da je že tretjič noseča. Oče njenega tretjega otroka je Primož Bajt, s katerim se je poročila julija, par pa ima že eno hčerko, Tiano, ki je nedavno upihnila prvo svečko. Rok poroda ima pevka decembra; družinica upa, da se jim bo tokrat pridružil deček, saj si Julijina najstarejša hči Giulia nadvse želi bratca. Po prvih pregledih kaže, da naj bi se ji želja izpolnila. Z možem Primožem že izbirata ime za novega člana, ki bo v njuno življenje prinesel še več ljubezni.

Facebook
V Primožu je našla življenjskega partnerja, za katerega je zelo hvaležna.

Globoko hvaležna za vse, kar ima

Pevka se med nosečnostjo odlično počuti, priznala je le, da se ji zdi, da ima vsako nosečnost večji trebuh in manj kilogramov, a to pripisuje dejstvu, da je z dvema hčerkama in delom polno zaposlena in nima veliko časa počivati. Julija je letos dopolnila 40 let, jubilej je s seboj prinesel spoznanje, da zaradi preteklih življenjskih izkušenj še bolj ceni vse, kar ima.

V času tekmovanja v šovu Slovenija ima talent je namreč zaradi bolezni izgubila prejšnjega življenjskega partnerja. »Res sem srečna, da sem verjela, zaupala, si dopustila in uspela videti iskreno in pravo ljubezen pri partnerju, ponosna pa sem tudi na svojo družino in prijatelje, ki mi vedno stojijo ob strani. Vsega tega se globoko zavedam in sem iz dna srca hvaležna za to, kar imam,« je bila ganjena julija na dan poroke s Primožem.

Facebook
Par ima skupaj že hčerko Tiano.