Miša Molk

Na televiziji Zgoraj brez

b.p.
13. 9. 2016, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Legendarna voditeljica se vrača z novo oddajo, ki bo prvič na sporedu v nedeljo ob 20.50.

Žiga Culiberg
Miša se vrača z velikim metom, svojo oddajo, kjer se bo z našpičenimi ušesi in pronicljivostjo ter brez prsta na ustnicah pogovarjala z različnimi ustvarjalci.

Nekoč kultna prva dama Televizije Slovenija Miša Molk, ki še vedno velja za prepoznavni obraz »nacionalke«, bo po novem vodila oddajo Zgoraj brez. Gre za mesečno srečanje Miše Molk z znanimi in neznanimi snovalci ter izkuševalci naše družbe, ki bodo za eno uro v ikonični atmosferi »tam zgoraj« – zgoraj brez.

V novi oddaji se bo voditeljica v Skalni dvorani Ljubljanskega gradu z našpičenimi ušesi in pronicljivostjo ter brez prsta na ustnicah pogovarjala z ustvarjalci, misleci, garači in tudi talenti o njihovih življenjskih zgodbah in kariernih poteh. Gostja v prvi oddaji v nedeljo, 18. septembra, ob 20.50 bo ilustratorka in pisateljica Lila Prap.

Spletni uporabniki pa bodo lahko Miši Molk prisluhnili tudi v novih tematskih »podcastih« Govori molk, v katerih se bo voditeljica brez zadržkov pogovarjala o temah, o katerih se v javnosti redko ali neradi pogovarjamo. Oddaja bo na voljo za poslušanje prek spletne strani rtvslo.si ali v obliki »podcasta«, na katerega se lahko uporabniki rtvslo.si tudi naročijo.