Zgovorna fotografija

Karleuša razkrila svoj fetiš v postelji

mv
16. 9. 2016, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kadar srbska pevka Jelena Karleuša ne provocira svojih glasbenih kolegov s svojimi dvoumnimi izjavami ali se meša v politične teme, svoja družbena omrežja polni z zapeljivimi fotografijami.

Karleuša je razkrila fetiš, ki ju z možem zabava med rjuhami.

Zanjo ni tabuja in ravno zato jo imajo oboževalci radi. Pred dnevi je tako objavila fotografijo, na kateri lahko vidimo le njene noge, odete v srebrne škornje, in nogo njenega moža Duška.

»Fizioterapija,« je pod fotografijo zapisala Karleuša, njeni oboževalci pa so to razumeli kot priznanje, da so fetiš zakoncev v postelji visoke pete. Jelena tega seveda ni zanikala, saj se še predobro zaveda, da je vsaka provokacija v njeni karieri dobrodošla. Na njihov račun si je ustvarila ime, ki ga ponosno brani z nenehnim razkrivanjem svojega intimnega življenja.

»Sem, kar sem, nimam česa skrivati,« meni pevka, ki je s svojo drznostjo pritegnila celo pozornost ameriške starlete Kim Kardashian, ki je Karleušo javno izpostavila kot eno od žensk, ki jo v življenju navdihujejo. Torej lahko kmalu tudi od Kim pričakujemo fotografijo, s katero bo razkrila, kakšen fetiš imata med rjuhami ona in Kanye?