Goran Karan

Nepozabna glasbena romantika pod zvezdami

Alesh Maatko
4. 9. 2016, 18.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Po nekajletni odsotnosti se je s prečudovitim koncertom v romantičnem ambientu gradu Vurberk na slovenske glasbene odre vrnil izjemen dalmatinski tenor, pevec prelepih serenad in balad Goran Karan.

Gong Records
Goran Karan je v romantičnem ambientu Gradu Vurberk požel stoječe ovacije.

Eden izmed najbolj cenjenih in nagrajenih hrvaških pevcev Goran Karan nam je s svojo spremljevalno skupino Vagabundo na grajskem prizorišču s svojimi največjimi uspešnicami, svetovnimi evergrini in klasiki pričaral pravo romantično vzdušje. Pevec je požel močen aplavz in stoječe ovacije ter v bisu znamenito pesem Tu non llores mi querida posvetil nedavno preminuli prijateljici in pevki Simoni Weiss.

Gong Records
Izjemen grajski ambient je skupaj s srčno publiko ustvaril nepozaben koncertni večer.

Prijeten poletni večer

Goran Karan, hrvaški glasbenik

"V veselje in čast mi je, da sem lahko v prvem bisu posvetil pesem prijateljici Simoni Weiss, s katero sem nastopil na mnogih koncertih v Sloveniji."

»Po zaslugi organizatorja koncerta, Studia Gong, sem imel čast s skupino Vagabundo band nastopiti na prečudoviti lokaciji Gradu Vurberk. Izjemen grajski ambient je skupaj s srčno publiko, prijetnim poletnim večerom in odlično produkcijo ustvaril nepozaben koncertni večer. V veselje in čast mi je, da sem lahko v prvem bisu posvetil pesem prijateljici Simoni Weiss, s katero sem nastopil na mnogih koncertih v Sloveniji. Posebna zahvala gre publiki, ki nas je celoten večer nagrajevala z največjim darilom, številnimi in bučnimi aplavzi,« je povedal Goran Karan. Priljubljeni hrvaški pevec je obljubil, da ga bomo zdaj lahko večkrat videli in slišali v Sloveniji.